Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu ce i-a surprins Carlo Ancelotti pe jucătorii lui Real Madrid, după meciul cu Barcelona: "V-am spus o minciună"

Alex Masgras

Publicat 06/04/2023 la 13:28 GMT+3

Carlo Ancelotti i-a felicitat pe jucătorii lui Real Madrid după succesul cu 4-0 în fața Barcelonei, din returul semifinalei Cupei Regelui de pe Camp Nou. În vestiar, antrenorul italian le-a ținut un discurs jucătorilor săi și le-a pregătit și o surpriză, care a fost sărbătorită la fel de mult ca cele patru goluri marcate de madrileni.

Real Madrid zerlegt den FC Barcelona im Camp Nou

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a calificat în finala Cupei Regelui după ce a reușit remontada pe Camp Nou. După ce catalanii s-au impus pe Santiago Bernabeu cu 1-0, madrilenii au câștigat cu un incredibil 4-0 partida de pe terenul marii rivale. Karim Benzema cu un hat-trick și Vinicius au adus victoria care o trimite în ultimul act al competiției, acolo unde o va întâlni pe Osasuna.
La finalul partidei, Carlo Ancelotti a ținut un discurs în care i-a felicitat pe jucătorii madrilenii. Italianul a început mult mai serios, spunând că i-a mințit atunci când le-a spus că partida cu Barcelona de pe Camp Nou reprezintă o finală, dar a dat startul petrecerii când i-a anunțat că au primit o zi liberă după prestația din partida retur:
"În primul rând vreau să vă felicit. Este o mândrie să urmăresc un asemenea meci. Să stau pe bancă și să văd un asemenea joc e o mândrie pentru mine și pentru toți cei care lucrăm cu voi. În al doilea rând, v-am spus o minciună, nu a fost o finală, a fost o semifinală. Urmează să jucăm finala... În al treilea rând, zi liberă mâine!", a spus Ancelotti, moment în care tot vestiarul a început să sărbătorească.
Citește și:

Osasuna, adversara din finala Cupei Regelui pentru Real Madrid

Pe 6 mai, Real Madrid va juca în ultimul act al Cupei Regelui contra celor de la Osasuna, echipă care a trecut în semifinale de Athletic Bilbao.
După victoria entuziasmantă de pe Camp Nou, Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu. La finalul săptămânii, echipa lui Carlo Ancelotti va primi vizita lui Villarreal în La Liga, urmând ca la mijlocul săptămânii viitoare să joace pe teren propriu manșa tur din sferturile de finală ale UEFA Champions League cu Chelsea, echipă pe care a eliminat-o sezonul trecut în aceeași fază a competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo