Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Disputa din El Clasico dintre Araujo și Vinicius s-a mutat în afara gazonului. Araujo i-a dat un sfat brazilianului

Ion Alexandru

Actualizat 06/04/2023 la 11:03 GMT+3

Ronald Araujo, omul de la Barcelona care nu a reușit să-l oprească pe Vinicius în derby-ul pierdut miercuri seară, a explicat de ce atitudinea adversarului său l-a deranjat pe tot parcursul meciului. Brazilianul a deschis scorul în succesul istoric al lui Real Madrid, 4-0 pe Camp Nou. Trupa lui Ancelotti va juca finala Cupei Spaniei cu Osasuna.

Vinicius Jr. (Real Madrid) laisse éclater sa frustration face à l'Espanyol Barcelone

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Achim Sturzu
"El Clasico" desfășurat miercuri seară, în returul semifinalelor Copei del Rey, a fost un meci spectaculos. Real Madrid s-a impus cu 4-0, grație unui hat-trick marcat de Benzema și unui gol marcat de Vinicius Junior. Chiar dacă echipa catalană a câștigat meciul tur cu 1-0, avantajul ei a fost pulverizat chiar pe Camp Nou de un Real Madrid eficient, feroce și cu mare poftă de fotbal.

Ronald Araujo, fundașul central al Barcelonei, a recunoscut faptul că a fost deranjat de atitudinea lui Vinicius Junior, care a fost prea atent la scandările din tribune. Duelul dintre cei doi fotbaliști a fost plin de tensiune, asta mai ales pentru că sunt văzuți ca două potențiale staruri ale viitorului.


"Mereu încerc să îmi respect adversarii, dar astăzi chiar m-am încins puțin când l-am văzut pe Vinicius vorbind atât de mult cu cei din tribune și cu colegii săi. Dacă Vinicius Junior ar fi mai atent la ceea ce se întâmplă pe teren, el ar evolua mult mai mult ca fotbalist." a declarat uruguayanul potrivit cotidianului spaniol Marca.
Citește și:
  • XAVI, UN MONUMENT DE TRISTEȚE, DUPĂ BARCELONA - REAL MADRID 0-4! DE CE CREDE CĂ REZULTATUL E MINCINOS

    Araujo nu crede că acest rezultat va avea un impact negativ asupra formei echipei

    Deși echipa sa a fost "zdrobită" de către eternii săi rivali, Araujo consideră că parcusul Barcelonei în La Liga nu va fi afectat de acest rezultat negativ.
    "Faptul că am fost eliminați și că nu am putut ajunge în finală mă întristează, doream să ne bucură fanii. Jocul nostru nu a fost unul grozav, deși prima repriză a fost una foarte bună. Este o înfrângere grea deoarece Real Madrid sunt rivalii noștri. Dar încerc să gândesc pozitiv, să ne pregătim pentru meciul din La Liga" a mai declarat fundașul Barcelonei.
Catalanii au un avans liniștitor în campionatul intern. Barcelona se îndreaptă spre titlul 27, cu un avans de 12 puncte față de Real Madrid în fruntea Spaniei. Pentru Barcelona urmează disputa catalană cu Girona, în timp ce Realul e mai mult atenția îndreptată către Champions League, unde, în sferturi, o va întâlni pe Chelsea. Echipa lui Ancelotti este deținătoarea trofeului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo