Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Huiduit la PSG, Leo Messi e rege pe Camp Nou! Gest superb al fanilor Barcelonei în El Clasico

Dani Morar

Publicat 06/04/2023 la 09:33 GMT+3

Leo Messi este chemat înapoi la Barcelona, iar suporterii catalani au demonstrat încă o dată cât de mult îl iubesc pe starul argentinian. În minutul 10 din El Clasico, suporterii i-au scandat numele legendei clubului, iar o revenire a acestuia pe Camp Nou pare tot mai probabilă în această vară.

Lionel Messi will den FC Barcelona nach 20 Jahren verlassen

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi va rămâne liber de contract în această vară, fiind aproape sigur că acesta nu va mai continua la PSG, după ce fanii francezi au avut reacții ostile la adresa sa. Suporterii de pe Parc des Princes l-au huiduit pe argentinian la ultimele partide, astfel că șansele ca el să rămână în Franța sunt extrem de mici.
Devenit inamicul publicului la Paris, Messi este o adevărată legendă pe Camp Nou, iar suporterii de aici îl așteaptă cu brațele deschise să se întoarcă acasă. În El Clasico de aseară, tot stadionul i-a scandat numele decarului argentinian în minutul 10, semn că publicul îl așteaptă cu brațele deschise.
Din păcate pentru suporterii catalani, Barcelona a fost învinsă cu 4-0 de Real Madrid și a ratat calificarea în finala Cupei Spaniei, după ce se impusese cu 1-0 în tur. Karim Benzema a marcat primul său hattrick din Clasico, după 43 de meciuri.
"Posibilitatea ca Leo Messi să se întoarcă la Barcelona de la 1 iulie este o idee care, în plan emoţional, ar umple de bucurie numeroşi catalani. Chiar dacă nu toţi, dar marea majoritate au suferit când jucătorul care a înscris cele mai multe goluri din istoria echipei a părăsit clubul şi chiar fără să-şi fi luat rămas bun de la fani", scria miercuri Mundo Deportivo.
Citește și:

Lionel Messi, ofertă extraterestră de la Al Hilal

Contractul lui Lionel Messi cu PSG expiră în luna iunie, iar șansele ca argentinianul să continue pe Parc des Princes sunt foarte mici. Barcelona speră ca Messi să revină pe Camp Nou, dar pe fir intră Al-Hilal.
Potrivit lui Fabrizio Romano, formația din Arabia Saudită i-a făcut o ofertă incredibilă lui Lionel Messi, cu un salariu de 400 de milioane de euro pe an, dublu față de salariu primit de Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, marea rivală a celor de la Al-Hilal.
În ciuda salariului uriaș oferit de cei de la Al-Hilal, care l-ar face pe Messi cel mai bine plătit jucător din istorie, dorința argentinianului este în continuare să rămână în Europa, lucru confirmat de jurnalistul italian.
În ceea ce privește prelungirea contractului cu PSG, propunerea parizienilor a fost refuzată de Messi, care își dorește garanții din punct de vedere sportiv. Mai mult, argentinianul a fost huiduit la ultimele meciuri ale lui PSG pe Parc des Princes și este dezamăgit de tratamentul acestora.
În ultima perioadă s-a scris foarte mult despre o revenire a lui Messi la Barcelona, dar formația de pe Camp Nou nu a făcut încă vreo ofertă. Catalanii nu se grăbesc și așteaptă să își rezolve toate problemele pe care le mai iau cu fair-play-ul financiar, iar abia apoi urmează să înainteze o ofertă jucătorului argentinian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo