Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter-Juventus 1-2 | Dubla lui Ronaldo o duce pe Juventus cu un pas în finala Cupei Italiei

Nicu Savin

Publicat 02/02/2021 la 23:49 GMT+2

Juventus s-a impus în deplasare contra Interului, scor 2-1, iar echipa lui Pirlo a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în finala Cupei Italiei.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Inter a început mai bine și a deschis scorul în minutul 9 prin Lautaro Martinez, care a reluat în plasă o pasă perfectă a lui Barella. La jumătatea primei reprize, Juventus a primit penalty, după intervenția arbitrajului video, iar Cristiano Ronaldo l-a executat cu sânge rece pe Handanovic și a restabilit egalitatea.
Portughezul a reușit dubla în minutul 35, când a profitat de o eroare a defensivei "nerazzurrilor" și i-a adus pe oaspeți în avantaj. Odată cu aceste reușite, starul lui Juventus a ajuns la 22 de goluri în 23 de meciuri în acest sezon și a devenit în mod oficial cel mai bun marcator din storia fotbalului.

Inter-Juventus 1-2 | Torinezii sunt cu un pas în finala Cupei Italiei

Inter a ieșit mai motivată de la cabine și Alexis Sanchez a avut șansa egalării în minutul 57, dar Demiral a scos incredibil un șut la care Buffon era bătut. Darmian a avut și el o bună oportunitate în minutul 69, dar Buffon a fost la post, iar mai apoi Barella a reluat periculos în minutul 75, dar voleul său a trecut pe lângă poartă. Pe final, presiunea celor de la Inter a mai scăzut în intensitate, iar Juventus și-a păstrat fără mari probleme avantajul până la final.
Partida din această seară a marcat și atingerea unei borne istorice pentru veteranul Gianluigi Buffon, care a bifat partida cu numărul 1100 în fabuloasa lui carieră.
Așadar, Juventus a câștigat cu 2-1 și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în finală, dar nimic nu este decis deocamdată. Returul va avea loc la Torino, peste 7 zile, dar până atunci cele 2 formații au de jucat în Serie A la finalul acestei săptămâni: Inter va juca pe terenul Fiorentinei, în timp ce Juventus va juca derby-ul etapei contra celor de la AS Roma.
Celalată semifinală a Cupei Italiei le aduce față în față pe Napoli și Atalanta, prima manșă urmând a avea loc mâine seară, în sudul Italiei.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo