Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus - Inter 0-0 (2-1, la general). "Bianconerii" s-au calificat în finala Cupei Italiei

Cosmin Cioboata

Actualizat 10/02/2021 la 00:25 GMT+2

Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, în fața lui Inter, după 0-0 la Torino (2-1 la general). "Bianconerii" au ținut de rezultatul obținut în partida tur, de pe Giuseppe Meazza, și și-au asigurat locul în ultimul act.

Cristiano Ronaldo, Hakimi - Juventus-Inter - Coppa Italia 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Juventus a stat la adăpostul rezultatului din tur, când s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Inter. Oaspeții, conduși de Antonio Conte, au încercat să "spargă" defensiva "Bătrânei Doamne", însă fără succes.
De notat că românii Radu Drăgușin (Juventus) și Andrei Radu (Inter) au fost rezerve în duelul de la Torino.
Lukaku s-a aflat la un pas de deschiderea scorului în minutul 26, când a fost găsit cu o centrare de Christian Eriksen. Lovitura de cap a belgianului s-a dus însă pe lângă poartă, spre dezamăgirea lui Conte.
Lautaro Martinez, partenerul de atac al lui Lukaku, a ratat și el o șansă bună 3 minute mai târziu, când a șutat în blocaj după o minge respinsă în careul lui Juventus.

Juventus - Inter 0-0. "Bianconerii" s-au calificat în finala Cupei Italiei

Tot Inter a avut inițiativa și după pauză. Hakimi și-a încercat norocul în minutul 53 și a șutat puternic, dar mingea s-a dus peste transversală.
Cristiano Ronaldo a bifat prima mare ocazie a lui Juventus abia în minutul 65. Starul portughez a scăpat singur cu portarul Handanovic, care l-a blocat excelent și a menținut tabela intactă.
Tot Ronaldo s-a aflat aproape de gol în minutul 71, când a șutat violent din careu. Handanovic a fost încă o dată atent și a respins în corner. Goalkeeper-ul lui Inter a intervenit și la execuția lui Kulusevski, din minutul 76, când defensiva lui Conte a clacat.
Ultima ocazie importantă a partidei a fost semnată de Inter, prin Hakimi. Fundașul marocan a trecut elegant de un adversar și a trimis spre poartă, însă pe lângă bară.
S-a încheiat 0-0 (2-1 la general), rezultat în urma căruia Juventus și-a asigurat locul în finala Cupei Italiei. În ultimul act, "bianconerii" vor juca împotriva învingătoarei dintre Atalanta și Lazio. În meciul tur, Atalanta s-a impus cu 3-2. Manșa retur se va disputa mâine seară (ora 21:45).
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo