Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

INTER-ROMA 2-0 / Inter e prima echipă calificată în semifinale

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/02/2022 la 00:20 GMT+2

Edin Dzeko și Alexis Sanchez au marcat pentru nerrazzurri. Roma ratează toate obiectivele cu Mou pe bancă

Dzeko e Alexis Sanchez esultano per il gol in Inter-Roma - Coppa Italia 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

De MARIAN URSESCU
Nici nu intraseră bine echipele pe teren când Perisic a interceptat o minge, pasă excelentă la Dzeko, iar bosniacul nu a iertat. Roma începea meciul de la 0-1, în minutul 2!
Echipa lui Jose Mourinho a fost apoi mai periculoasă, dar nu și-a creat ocazii clare de gol. În partea a doua, printr-o execuție senzațională, Alexis Sanchez a închis meciul. În minutul 68, chilianul a prins un șut direct în vinclul porții lui Rui Patricio, portughezul neavând ce să facă.
Roma a mai avut o bară, dar Inter s-a calificat fără emoții în semifinale, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre Lazio și Milan. Meciul se joacă azi, de la ora 22:00, la Milano.
Roma ratează încă un obiectiv. Pe locul 7 în campionat, squadrra romană mai are o singură șansă să câștige un trofeu, în Conference League.

Galeria lui Inter: ”Bentornata a casa, Jose”

Fanii lui Inter l-au primit pe Jose Mourinho așa cum se cuvine. Nu au uitat că echipa lor, cu Mou pe bancă, a reușit tripleta istorică în 2010: Cupă, lo Scudetto, Liga Campionilor. ”Bentornata a casa, Jose”, au scris pe un baner uriaș fanii de la peluza Nord.

S-a accidentat Bastoni

Inter l-a pierdut, se pare, pentru câteva meciuri pe fundașul Alessandro Bastoni. Acesta a trebuit să fie schimbat în minutul 45, după un duel aerian cu colegul său de națională, Nicolo Zaniolo. Bastoni a suferit o entorsă destul de urâtă și va rata, cel mai probabil, meciul cu Liverpool, de pe San Siro, prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo