Belgia visează la primul său titlu european, dar misiunea pare una extrem de dificilă. Dincolo de faptul că jumătatea superioară e una plină de formații puternice (Italia va fi adversara din sferturi, pentru ca apoi, în mod normal, Franța să fie oponenta din semifinale), echipa lui Roberto Martinez are mari probleme de lot.
De Bruyne a lipsit în prima partidă din grupe și a fost folosit din postura de rezervă în cea de-a doua, după problemele avute la față, în urma coliziunii cu Rudiger din finala Champions League. Mijlocașul lui City și-a pus imediat amprenta pe jocul "dracilor roșii", reușind un gol și două assisturi în ceva mai puțin de un meci și jumătate.
Acum, KDB are probleme la gleznă, după ce a părăsit terenul la începutul reprizei secunde cu Portugalia, iar Roberton Martinez nu știe încă dacă îl va putea folosi cu Italia.
Liga
Real Madrid, victorie cu emoții la debutul în noul sezon de La Liga! A fost condusă de Almeria
14/08/2022 LA 21:58
"Probabil că vom avea nevoie de 48 ore pentru a afla amploarea leziunilor. Kevin a fost atacat foarte dur, vom vedea. În acest moment, nu am primit vreun diagnostic", a spus selecționerul Belgiei după partida cu Portugalia.

Hazard are probleme musculare și poate rata restul Euro 2020

Hazard venea la acest turneu final după o perioadă horror la Real Madrid. Chiar dacă nu a marcat la acest turneu final, atacantul de bandă a fost extrem de important în mecanismul echipei. Ieri, contra lui Ronaldo&Co, Eden a făcut risipă de efort și a fost peste tot pe teren, reușind să recupereze și să își ajute enorm echipa din punct de vedere defensiv.
În prelungiri, a fost scos, și mulți au crezut că e o schimbare tactică, astfel încât Belgia să câștige timp. Din nefericire, se pare că a fost vorba de o întindere musculară, iar Courtois se teme chiar că al său coechipier va rata restul turneului final.
"Problema lui Eden Hazard de natură musculară, astfel că vom avea abia marți seară un verdict clar", a spus Roberto Martinez.
Belgia are un lot extrem de valoros, astfel că selecționerul va miza probabil pe Carrasco și Mertens, dacă cei doi lideri nu vor fi recuperați. Chiar dacă vorbim de fotbaliști de certă valoare care vor intra în locul celor doi, e limpede că Belgia va fi mult mai slabă în noua formulă. Între De Bruyne și Lukaku, golgheterul all-time al naționalei, s-au creat în timp legături aproape perfecte, astfel că eventuala absență a starului lui City va face ca vârful lui Inter să fie mai izolat împotriva celei mai bune apărări din lume.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
Premier League
Nobilul Erling și un vis de 128 de ani
10/08/2022 LA 13:27