Portughezii au început meciul în forță, Diogo Jota având prima ocazie a partidei, în minutul 6, când a încercat un șut la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă.
Ronaldo a fost protagonistul celei mai mari ratări a lusitanilor din prima parte a meciului. În minutul 25, starul în vârstă de 36 de ani a executat o lovitură liberă acordată după un henț al lui Vermaelen. Mingea, șutată puternic, a fost respinsă de Courtois în lateral.
Belgia a reușit să intre în avantaj în minutul 42, când Thorgan Hazard a șutat puternic de la distanță, înscriind un gol fabulos la care Rui Patricio nu a avut nicio șansă. Mijlocașul Borussiei Dortmund a devenit, în urma acestei reușite, primul belgian din istorie care a marcat în două partide consecutive la un turneu final.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI
După pauză, portughezii au avut cele mai importante ratări ale meciului. În minutul 58, Ronaldo i-a pasat mingea în careu lui Jota, dar acesta a trimis peste poartă. Apoi, în minutul 82, după un corner, Ruben Dias a trimis mingea cu capul spre poartă, Courtois având o intervenție perfectă și respingând balonul.
După doar câteva secunde, Guerreiro a irosit cea mai mare ocazie a Portugaliei, șutul său, de la distanță, lovind bara. În ciuda numeroaselor șanse de a înscris, tabela a rămas neschimbată.
În urma acestei înfrângeri, campioana europeană en-titre și-a încheiat parcursul la această ediție a turneului final. Belgia, calificată în sferturile de finală, o va înfrunta pentru un loc în semifinalele competiției pe Italia, într-un meci programat pe 2 iulie, la Munchen.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46