Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, direct în istorie după cele 5 goluri înscrise în 16-imile Cupei Franței! Recordul stabilit de atacant

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/01/2023 la 13:04 GMT+2

Kylian Mbappe a dat 5 goluri luni seară în victoria obținută de PSG contra celor de la US Pays de Cassel, într-un meci din Cupa Franței. Atacantul a intrat în istorie după cele 5 reușite.

Traf fünffach gegen US Pays de Cassel: Kylian Mbappe

Credit imagine: SID

Kylian Mbappe a înscris luni de cinci ori în victoria cu 7-0 a lui Paris Saint-Germain împotriva echipei de amatori US Pays de Cassel și a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Franței la fotbal, cu 29 de goluri, la egalitate cu Jean-Pierre Papin.
Vicecampionul mondial din 2022 a înscris cele 29 de goluri în 25 de meciuri în această competiție. El l-a egalat pe "JPP", autor a 29 de goluri pentru Olympique Marseille și Bordeaux, și l-a depășit pe portughezul Pedro Miguel Pauleta, cu 28 de reușite pentru Bordeaux și PSG.
Mbappe a cucerit trei Cupe ale Franței cu PSG în 2018, 2020 și 2021. Papin are o victorie cu OM în 1989, iar Pauleta are două succese, în 2004 și 2006.
Citește și:
Căpitan al lui PSG luni seara, Mbappe a marcat golurile sale în mai puțin de cincizeci de minute (29, 35, 40, 56, 78). Cea mai frumoasă reușită a fost a doua, când l-a lobat pe portarul Romain Samson. US Pays de Cassel evoluează în Regionale 1, divizia a șasea franceză.
A fost prima oară în istoria lui PSG când un jucător al acestei echipe marchează de cinci ori într-un meci.
Celelalte goluri ale parizienilor au fost opera lui Neymar (33) și Carlos Soler (64).
PSG o va întâlni pe Marseille în optimile de finală ale Cupei Franței.
Sursa: AGERPRES
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo