Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Francezii au anunțat primele vești despre starea lui Mbappe, după ce era să fie accidentat grav

Nicu Savin

Publicat 08/02/2024 la 12:22 GMT+2

Kylian Mbappe a fost victima unei intrări "criminale" în duelul dintre PSG și Brest din Cupa Franței. Chiar dacă a terminat meciul pe teren, starul francez a acuzat dureri și a rămas mult timp în vestiar. Totuși, RMC Sport anunță că primele analize nu au indicat nimic serios, iar prezența sa pe teren la turul cu Real Sociedad din optimile Champions League nu e pusă în pericol.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

PSG s-a calificat aseară în sferturile de finală ale Cupei Franței, după ce a câștigat cu 3-1 pe teren propriu contra lui Brest, revelația sezonului în Ligue 1. Mbappe a deschis scorul în minutul 34, iar la 3 minute distanță Danilo a dublat avantajul gazdelor.
În partea secundă, Mounie a redus din diferență, în minutul 65, însă la câteva minute distanță oaspeții au rămas în 10, după eliminarea lui Lilian Brassier. Fundașul francez a avut o intrare "criminală" pe glezna lui Mbappe, iar îngrijoarea a fost la cote maxime în tabăra parizienilor.

Mbappe a scăpat de o accidentare gravă, anunță presa din Franța

Starul campioanei Franței nu a dorit să fie schimbat și a terminat meciul pe teren, însă la final limbajului trupului său arăta un oarecare disconfort. Potrivit jurnaliștilor de la RMC Sport, Mbappe a rămas multe vreme în vestiar după meci, acuzând dureri. Din fericire pentru el și echipă, accidentarea suferită nu este una gravă. Cel puțin așa a reieșit din investigațiile efectuate în acastă dimineață.
"Potrivit informațiilor noastre, deși jucătorul a rămas mult timp în vestiar după meci, primele examinări la gleznă au fost destul de liniştitoare. Evoluția stării sale de sănătate va fi monitorizată foarte atent. Stafful parizian vrea să fie precaut." , au notat jurnaliștii de la RMC Sport.
Având în vedere situația de față, e posibil ca Mbappe să rateze meciul cu Lille din Ligue 1, de sâmbătă, pentru a fi 100% apt pentru confruntarea cu Real Sociedad din prima manșă a optimiloe Champions League, care se va disputa miercurea viitoare.
PSG are 8 puncte avans față de Nice, ocupanta locului 2 în campionat, astfel că Luis Enrique își permite să menajeze o parte dintre jucătorii de bază în vederea duelului mult mai important de săptămâna viitoare. Titlul în Franța nu mai e de mult o performanță cu care parizienii să se mulțumească, astfel că un parcurs lung în Champions League e principalul obiectiv pentru acest sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo