După victoriile cu CFR și FCSB, formația din Bănie nu doar că reintrase cu șanse în lupta pentru titlu, dar făcea uitate primele două semi-eșecuri din play-off, cu Sepsi și Botoșani.
Azi, elevii lui Ouzounidis aveau ocazia să termine turul play-off-ului în forță, în față fiind cea mai slabă formație din primele 6, Academica Clinceni, care pierduse toate cele 4 dispute de până acum.

Craiova, fără punct de la ultima clasată. CFR, verde spre titlu, în Liga 1

Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 16 ORE
După o primă repriză în care a dominat, Ureche remarcându-se în poarta echipei lui Poenaru, oltenii au primit lovitura în startul reprizei secunde, când Marius Constantin a înscris în propria poartă. În zadar staff-ul tehnic al trupei alb-albastre a încercat să trimită jucători proaspeți în ofensivă, Ofosu, Fedele și Baiaram nu au adus plusul necesar. Deși s-a apropiat în câteva momente de poarta goalkeeperului advers, fără îndoială omul meciului, Craiova nu a reușit să obțină nici măcar un punct.
Cu acest eșec, oltenii rămân pe locul 3, dar CFR are șansa să se distanțeze decisiv după această rundă. Cu un succes mâine, cu FCSB, campioana pare să își securizeze un nou titlu. Clujenii ar avea 5 puncte avans față de trupa din Berceni și 7 avans față de Craiova, cu 5 runde rămase de jucat.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
22/01/2022 LA 20:02
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22