Cristiano Ronaldo s-a implicat în lupta contra pandemiei de coronavirus și a acceptat să renunțe la o importantă sumă din salariul lui pentru a nu destabiliza și mai mult economia din Italia. În orice caz, starul portughez din lotul lui Maurizio Sarri nu pare să simtă pierderile financiare în valoare de 3,45 de milioane de lire sterline.
Datorită înțelegerii pe care oficialii lui Juventus o au cu jucătorii în privința salariilor, torinezii vor salva până la 100 de milioane de lire sterline din martie până în mai. În orice caz, un jucător de calibrul lui Ronaldo are la active multe alte proiecte din care obține venituri impresionante în afara terenului de fotbal. În acest sens, portughezul ar putea ajunge anul acesta la câștiguri de peste un milliard de dolari din fotbal.

Cristiano Ronaldo, primul jucător de 1 miliard din fotbal

Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
ACUM 16 ORE
Potrivit Forbes, Ronaldo a câștigat nu mai puțin de 89 de milioane de lire sterline anul trecut, însă salariul pe care-l primește de la Juventus se apropie de 53 de milioane odată ce bonusurile sunt luate în calcul. Forbes precizează că Ronaldo câștigă annual 36 de milioane de lire sterline din alte parteneriate, inclusiv contractul de sponsorizare pe care-l are cu Nike. În plus, portughezul a apărut pe coperta FIFA 19.
Toatea acestea reprezintă succesul lui Cristiano Ronaldo, succes care l-ar putea face pe portughez primul jucător de fotbal de un miliard, în ciuda faptului că a renunțat la o bună parte din salariu. El li s-ar alătura lui Floyd Maywather și Tiger Woods, ambii având cariere mult mai lungi în box, respective golf decât Ronaldo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
ACUM 18 ORE
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
IERI LA 10:34