Liverpool s-a impus cu 3-1 contra lui Norwich, sâmbătă, de la ora 17:00, pentru ca marea rivală, City, să piardă pe teren propriu, 2-3, cu Spurs, într-o partidă care a început la ora 19:30.
Klopp a aflat că Tottenham conduce cu 2-1, în momentul în care a plecat de pe Anfield, dar nu şi-a pus mari speranţe în victoria lui Kane&Co, posibil şi din superstiţie. Ca atare, germanul nu a urmărit evoluţia scorului în drum spre casă, dar şoferul i-a comunicat rezultatul final. Când a auzit că s-a terminat 3-2, tehnicianul lui Liverpool a fost iniţial convins că scorul e unul favorabil trupei lui Guardiola.
"Eram în drum spre casă şi ştiam că Spurs conduce cu 2-1. Nu am mai urmărit pentru că eram sigur că City o să egaleze. Apoi şoferul mi-a spus că s-a terminat 3-2, era foarte fericit. Am crezut că s-a terminat 3-2 pentru City", a spus Klopp în conferinţa de presă de dinainte de partida cu Leeds.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM 5 ORE
CITEŞTE ŞI:
OMAR ELABDELLAOUI A REVENIT PE TEREN DUPĂ 423 DE ZILE ŞI 11 OPERAŢII

Klopp crede iar în titlu, dar spune că City e favorită

În urmă cu aproximativ o lună, Klopp dezvăluia că nu crede să mai aibă vreo şansă la titlu, în contextul în care City avea un avans considerabil şi mergea "ceas". Acum, cu o victorie contra lui Leeds, în restanţa de la mijlocul acestei săptămâni, "cormoranii" se pot apropia la doar 3 puncte de campioană, cu meciul direct dintre cele două, din retur, încă de jucat.
"Nu s-au schimbat foarte multe, ar trebui să câştigăm toate meciurile, ceea ce e destul de greu. E adevărat, suntem avantajaţi că avem meci direct, dar acela e pe Etihad. Trebuie neapărat să îl câştigăm pentru a avea şanse la titlu", a mai spus Klopp.
Leeds e în cădere liberă, primind 4 goluri în ultima etapă, pe teren propriu, de la Manchester United. Chiar şi aşa, Klopp încearcă să îi ţină pe Salah&Co concentraţi la maximum, amintind faptul că "diavolii" au avut 2-0 contra echipei lui Bielsa şi au fost egalaţi în ceva mai mult de un minut.
"Duminică, am văzut toate feţele posibile ale lui Leeds. Toate meciurile sunt grele, nicio partidă nu e dinainte câştigată. Leeds e o echipă care pune mari probleme, au o forţă de atac deosebită", a mai spus tehnicianul lui Liverpool.
Liverpool - Leeds se joacă miercuri seară, de la 21:45, şi poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 5 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
IERI LA 18:46