Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alan Shearer nu îi dă vreo șansă Angliei la Mondial. Unde crede că va ajunge?

Cristian Mihală

Publicat 10/11/2022 la 13:37 GMT+2

Fostul internaţional englez Alan Shearer (1992-2000) prezice că selecţionata Albionului nu va trece de sferturile de finală la Cupa Mondială de fotbal din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie), conform BBC.

1998 England World Cup Alan Shearer

Credit imagine: Reuters

Naţionala engleză condusă de Gareth Southgate a atins semifinalele la CM 2018 din Rusia şi a jucat anul trecut finala EURO 2020 pe stadionul Wembley, fiind considerată una dintre favorite la titlul mondial din Qatar.
Betano afiș - Cupa Mondială 2022
Anglia poate înfrunta Franţa în sferturi de finală, dacă ambele echipe câştigă grupele din care fac parte.
''Nu ne văd mergând atât de departe aşa cum am reuşit la ultimele două turnee finale. Cred că în ceea ce priveşte poziţiile de la mijlocul terenului şi poziţiile din atac, Southgate va fi încrezător, dar în ceea ce priveşte defensiva, aceasta este un domeniu de îngrijorare'', a spus Alan Shearer, cu prilejul lansării unei linii telefonice de urgenţă pentru fotbal.
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
''Ar trebui să câştigăm grupa cu calităţile pe care le avem în echipa noastră. Cu cât mergi mai departe în turneu, cu atât opoziţia va fi mai bună, la fel şi jucătorii cu care te confrunţi, aşa că preocuparea mea pentru Anglia ar fi apărarea", a adăugat fostul atacant, care a marcat 30 de goluri în 63 de meciuri pentru Anglia.
Gareth Southgate anunţă joi lotul de 26 jucători pentru CM 2022, unde Anglia va juca în Grupa B cu Iranul (21 noiembrie), SUA (25 noiembrie) şi Ţara Galilor.
Sursa:
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo