Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alarmă în naționala Franței înainte de Mondial. Un jucător important s-a accidentat la antrenament

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 17/11/2022 la 20:43 GMT+2

Este panică în naționala Franței, după ce la primul antrenament din Qatar, înainte de Campionatul Mondial, un jucător important s-a accidentat, iar prezența sa este pusă sub semnul întrebării.

Franța, Olivier Giroud

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Selecționata Franței, condusă de pe margine de Didier Deschamps, doar ce a ajuns în Qatar pentru Cupa Mondială care va debuta în trei zile.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Reprezentativa din Hexagon a avut emoții încă de la primul antrenament, după ce Oliver Giroud a suferit o accidentare minoră joi seara.

Giroud le-a dat emoții francezilor la primul antrenament din Qatar

Veteranul din atacul Franței a călcat strâmb și a rămas pe gazon vreme de câteva minute, perioadă în care echipa medicală a încercat să îl repună pe picioare.
În ciuda faptului că panica a fost mare, accidentarea pare să fie una minoră și, potrivit RMC Sport, după ce a primit îngrijiri medicale acesta a putut continua alături de restul colegilor antrenamentul de joi seara.
Dacă accidentarea sa se dovedea a fi una mai gravă, ar fi fost o adevărată lovitură pentru selecționerul Franței, care nu se va mai putea baza la Campionatul Mondial nici pe Christopher Nkunku, care s-a accidentat la ultimul antrenament efectuat la Clairefontaine și a devenit astfel indisponibil pentru partidele din Qatar.
La antrenamentul de joi seara au fost prezenți alături de restul colegilor și Karim Benzema și Raphael Varane, cei care s-au antrenat separat în ultima perioadă.
Franța debutează la Campionatul Mondial pe 22 noiembrie, de la ora 21:00, în compania Australiei. Aceasta face parte din Grupa D și le va mai avea adversare pe Danemarca și Tunisia în etapa eliminatorie din Qatar.
CITEȘTE ȘI:

Lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar

  • Portari: Alphonse Areola (West Ham), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)
  • Fundași: Lucas Hernandez (Bayern Munchen), Théo Hernandez (AC Milan), Axel Disasi (AS Monaco), Ibrahima Konaté (Liverpool), Jules Koundé (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern Munchen), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munchen), Raphaël Varane (Manchester United)
  • Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (Monaco), Mattéo Guendouzi (OM), Adrien Rabiot (Juventus), Aurélien Tchouaméni (Real Madrid), Jordan Veretout (OM)
  • Atacanți: Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern Munich), Ousmane Dembélé (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), Kylian Mbappe (PSG), Kolo Muani (Eintracht Frankfurt), Marcus Thuram (Borussia Mochengladbach)

Program Grupa D - Campionatul Mondial

Marţi 22 noiembrie
  • Danemarca – Tunisia (Education City Stadium – Doha, 15:00)
  • Franţa – Australia (Al Janoub Stadium – Al Wakrah, 21:00)
Sâmbătă 26 noiembrie
  • Tunisia – Australia (Al Janoub Stadium – Al Wakrah, 12:00)
  • Franţa – Danemarca (Stadium 974 – Doha, 18:00)
Miercuri 30 noiembrie
  • Australia – Danemarca (Al Janoub Stadium – Al Wakrah, 17:00)
  • Tunisia – Franţa (Education City Stadium – Doha, 17:00)
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo