Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presiune pe umerii lui Southgate înainte de CM din Qatar! Ce antrenor de top a spus că e dispus să pregătească Anglia

Alex Masgras

Publicat 17/11/2022 la 18:15 GMT+2

Mauricio Pochettino a dezvăluit că este dispus să devină selecționerul Angliei. Declarațiile argentinianului vin cu doar câteva zile înaintea Cupei Mondiale, acolo unde echipa lui Gareth Southgate vrea să lupte pentru cucerirea trofeului.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 26: Gareth Southgate, Manager of England celebrates their side's third goal scored by Harry Kane of England from the penalty spot during the UEFA Nations League League A Group 3 match between England and Germany at Wembley Stad

Credit imagine: Getty Images

Mauricio Pochettino pune presiune pe Gareth Southgate înaintea Cupei Mondiale din Qatar. Fostul antrenor de la Tottenham și PSG a dezvăluit că este dispus să devină selecționerul Angliei, cu doar câteva zile înaintea Cupei Mondiale din Qatar.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano
Chiar dacă contractul lui Gareth Southgate cu federația engleză expiră în 2024, în Anglia sunt multe zvonuri legate de o posibilă despărțire de actualul selecționer.
"Bineînțeles, relația mea cu Anglia a fost mereu bună. Avem o relație bună cu academiile, încercăm să dezvoltăm jucătorii pentru echipa națională. Mă simt bine aici. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, sunt deschis la orice", a declarat Pochettino pentru The Athletic.
De asemenea, Pochettino are o relație foarte bună și cu John McDermott, directorul tehnic al federației engleze. Pochettino și McDermott au lucrat împreună la Tottenham.
Pochettino își pregătește revenirea în antrenorat, după despărțirea de PSG, dar își alege cu grijă viitoarea destinație. El a fost dorit de Aston Villa, dar argentinianul a refuzat oferta venită de pe Villa Park.
Citește și:

Gareth Southgate mai are contract cu federația engleză până în 2024

Gareth Southgate, actualul selecționer al Angliei, mai are contract cu federația până în 2024, după Campionatul European. Cu toate acestea, există șanse mari ca Southgate să părăsească naționala după Cupa Mondială, dacă parcursul Angliei în Qatar nu este pe măsura așteptărilor.
Sub comanda lui Southgate, Anglia a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 2018 și în finala EURO 2020, dar selecționerul a fost contestat de fani după campania nereușită a Angliei în Nations League din acest an.
Anglia a retrogradat în Liga B, după trei înfrângeri și trei rezultate de egalitate. Două dintre aceste înfrângeri au venit în fața Ungariei, echipă care a câștigat dubla cu 5-0.
În Qatar, Anglia face parte din Grupa B, grupă din care mai fac parte Țara Galilor, SUA și Iran. Prima partidă a vicecampioanei Europei va avea loc pe 21 noiembrie, împotriva Iranului.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo