Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene

Irina Aldea

Actualizat 17/11/2022 la 16:45 GMT+2

Radu Drăgușin se află pe lista unui club din Premier League care joacă în Champions League. Este vorba despre Tottenham, iar dorința este a lui Antonio Conte, potrivit presei din Italia.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Genoa în vara acestui an, însă poate pleca din Italia mai repede decât s-ar fi așteptat. Se pare că fundașul român este dorit în Premier League de către Antonio Conte, la Tottenham, a anunțat joi presa din Italia.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Fundașul în vârstă de 20 de ani poate prinde un transfer uimitor în fereastra de transferuri din această iarnă, la Tottenham. În acest sezon, fundașul a bifat 14 partide pentru formația de Serie B, în toate competițiile, iar Conte ar fi fost în tot acest timp cu ochii pe Drăgușin.
CITEȘTE ȘI:

Radu Drăgușin, aproape de un transfer uimitor în Premier League, la Tottenham

Tottenham l-a mai dorit pe Drăgușin și când acesta din urmă evolua la Juventus, dar atunci nu s-a concretizat nimic. Acum, trupa lui Conte nu ar mai vrea să rateze transferul fundașului, potrivit presei din Italia: "Este și cazul lui Tottenham, care se uită în jur pentru sezonul viitor. Spurs caută jucători tineri pe care să îi includă în lot, Fabio Paratici vizând două talente care evoluează în Serie B. După cum am menționat, managerul general al lui Tottenham , Fabio Paratici, a pus ochii pe două talente care evoluează în Serie B. Este vorba despre Radu Drăgușin și Morten Frendrup, în prezent la Genoa", scrie Serie B News.
Pentru ca transferul să fie reușit de această dată, Tottenham trebuie să achite clauza stipulată în contractul pe care Drăgușin îl are cu Juventus. Și Genoa are opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe Drăgușin, la finalul sezonului, însă rămâne de văzut dacă fundașul va fi cedat până atunci în Premier League.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din AppStore sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo