Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesaj ferm pentru Radu Drăgușin după ce și-a pierdut locul în primul 11 la Tottenham! "Concurența e foarte mare"

Bianca Dumitru

Publicat 04/04/2024 la 09:29 GMT+3

Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată în meciul de marți seară dintre Tottenham și West Ham, din cea de-a 31-a etapă din Premier League, după doar două partide în care a fost titular. Dorin Goian i-a transmis un mesaj fundașului de 22 de ani, sfătuindu-l să nu-și piardă încrederea și să profite de orice șansă care i s-ar putea ivi.

Radu Drăgușin (Tottenham)

Credit imagine: Twitter

Tottenham a înfruntat-o marți seară, în deplasare, pe West Ham, într-un meci contând pentru a 31-a etapă din Premier League, o rundă intermediară.
Radu Drăgușin a fost doar rezervă în partida încheiată cu scorul de 1-1, românul pierzându-și locul în primul 11 după revenirea lui Micky van de Ven, pe care l-a înlocuit în ultimele două meciuri în echipa lui Ange Postecoglou pentru că olandezul se accidentase.
Deși Van de Ven a primit cea mai mică notă de la Spurs la finalul duelului cu West Ham, jurnaliștii englezi au scris că lui Drăgușin îi va fi foarte greu să-l trimită pe batav pe banca de rezerve, românul având șanse foarte mici să mai prindă minute în acest sezon.
Dorin Goian a comentat situația în care se află fundașul cotat la 25 de milioane de euro. Fostul fotbalist i-a transmis lui Radu Drăgușin să nu-și piardă speranța și să dea totul la antrenamente pentru a fi capabil să profite de orice șansă care i s-ar putea ivi.
"Mesajul meu este să nu-și piardă încrederea și să se antreneze foarte bine. El trebuie să arate antrenorului că este valoros, iar de câte ori intră pe teren, o repriză, un meci sau câteva minute, să joace cât mai bine. Eu sunt sigur că va avea multe șanse să joace.
Este important să nu-și piardă cumpătul și încrederea! Așa este la marile echipe, concurența este foarte mare... Important e să se antreneze foarte bine în fiecare zi, iar când intră să arate că este valoros", a declarat Dorin Goian, potrivit Digi Sport.
Citește și:

RADU DRĂGUȘIN, APRECIAT DE PRESA LONDONEZĂ DUPĂ VICTORIA CU LUTON

În weekend, Radu Drăgușin a fost integralist la Tottenham în victoria cu Luton, iar prestația sa a fost în nota echipei, nici foarte bună, dar nici foarte slabă. Jurnaliștii de la Football-london.uk au catalogat evoluția fundașului drept una solidă și au evidențiat că acesta a arătat mult curaj, având câteva ieșiri sigure cu mingea la picior în jumătatea adversă.
"O demonstrație solidă din partea tânărului român. A părut mereu în control, având inclusiv câteva curse adânci în jumătatea celor de la Luton cu mingea la picior", au notat experții de la sursa citată.
Drăgușin a primit nota 7 din partea publicației londoneze, la fel ca Vicario, Porro, Romero și Sarr. De la Spurs, doar Brennan Johnson și Son au fost mai bine notați (8).
"Victorie pe terenul nostru în această seară! Sunt emoționat să fac parte din această echipă extraordinară! Munca grea dă roade, iar meciul din această seară a fost o dovadă în acest sens. Să continuăm să mergem înainte!", a scris Radu Drăgușin, pe contul personal de Instagram, la câteva ore după meci.
Pentru Tottenham urmează duminică seară, de la ora 20:00, duelul de pe teren propriu cu Nottingham, meci contând pentru a 32-a etapă a campionatului Angliei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo