Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viorel Moldovan visează la un trio ofensiv exploziv la EURO! "Ce viteză, ce creativitate am putea avea"

Dani Morar

Publicat 31/03/2024 la 17:51 GMT+3

România a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Campionatul European din Germania. Viorel Moldovan a văzut amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia și a conturat ofensiva naționalei antrenate de Edi Iordănescu, cu 3 nume interesante în atac.

Viorel Moldovan

Credit imagine: Eurosport

România a disputat primele meciuri de pregătire pentru EURO 2024. Tricolorii au remizat cu Irlanda de Nord (1-1) și au fost învinși de Columbia, scor 2-3.
Edi Iordănescu încearcă să contureze cea mai bună echipă pentru turneul final. În această dublă, Dennis Man a părut jucătorul care nu poate lipsi din primul 11, acesta aflându-se printre cei 12 care ar avea deja convocarea asigurată.
Viorel Moldovan visează la o linie de trei în atac cu Dennis Man în dreapta, Mitriță în stânga și Denis Drăguș în centru. Olteanul a impresionat și el în partida câștigată cu 2-1 în fața Rapidului și i-ar putea lua fața lui Florinel Coman în flancul stâng.
De cealaltă parte, Denis Drăguș nu a dezamăgit când a fost introdus și poate reprezenta prima soluție, în fața lui Denis Alibec și George Pușcaș.
"Stau și îmi imaginez un prim 11 al echipei naționale cu Man în dreapta, cu Mitriță în stânga și cu Drăguș atacant central. Atenție, Drăguș atacant central! Ce viteză putem să avem, ce creativitate am avea. Am putea profita de spațiile adversarului fiind o echipă reactivă. Îmi imaginez ceva interesant", a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.
Citește și:

Lotul României pentru EURO, dezvăluit din greșeală?

România va lua parte la vară la turneul final al Campionatului European 2024, unde "tricolorii" vor face parte din grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina, care a obținut calificarea din postura de învingătoare a play-off-ului B.
Mai sunt circa două luni și jumătate până la debutul echipei lui Edi Iordănescu în competiție, iar selecționerul a anunțat recent că nu s-a decis cu privire la fotbaliștii pe care îi va convoca pentru meciurile de la EURO 2024.
Cu toate astea, în mediul online au apărut în ultimele zile câteva imagini care dezvăluie o parte dintre jucătorii care au biletele pentru Germania ca și asigurate. Concret, 12 fotbaliști români, dintre care doar doi evoluează în SuperLigă, au luat parte la ședința foto organizată de noul sponsor vestimentar al echipei naționale.
Este vorba despre Radu Drăgușin, Ianis Hagi, Horațiu Moldovan, Nicolae Stanciu, Dennis Man, Alex Cicâldău, Denis Alibec, Răzvan Marin, Olimpiu Moruțan, Valentin Mihăilă, Florinel Coman și Darius Olaru.
Cel mai probabil, compania care se va ocupa de ținutele oficiale ale "tricolorilor" s-a asigurat că jucătorii cu ale căror imagini s-a asociat vor fi prezenți la turneul final, astfel că cei 12 care apar în fotografii au șanse uriașe să fie convocați de Edi Iordănescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo