Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin și vestea pe care nu voia să o audă, după Tottenham - Luton 2-1! Anunțul făcut de jurnaliștii englezi

Dani Morar

Publicat 31/03/2024 la 17:09 GMT+3

Radu Drăgușin a fost titular la Tottenham pentru al doilea meci consecutiv, în victoria cu Luton, scor 2-1. Micky Van De Ven pare că și-a revenit după accindetare, iar jurnaliștii englezi anunță că olandezul este gata să reintre din primul minut în formația lui Ange Postecoglou.

Radu Drăgușin, Tottenham.

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin a jucat din primul minut în Tottenham – Luton 2-1, aceasta fiind a doua partidă în care românul e titular. Fundașul a avut o evoluție mai sigură decât în meciul cu Fulham, iar englezii au descoperit un mare plus în jocul său.
Drăgușin a primit însă și o veste mai puțin bun. Cel mai probabil, fundașul va reveni pe banca de rezerve la duelul cu West Ham, după ce Micky Van de Ven s-a refăcut și e apt să joace. Ange Postecoglou îl preferă pe olandez pentru moment, datorită unei experiențe mai îndelungate în Premier League.
"Radu Drăgușin a avut un joc impresionant, reușind să își revină după meciul dificil de pe Craven Cottage. În partida cu Luton a respins cinci mingi, a reușit un tackling și a câștigat două dueluri aeriene. Drăgușin a părut confortabil cu mingea la picior și s-a aventurat în câteva curse lungi în jumătatea adversă, una dintre ele terminându-se cu ocazia lui Johnson.
Probabil că Van de Ven va intra în locul românului la meciul cu West Ham, olandezul aducând mai multă viteză pe linia de fund, însă înălțimea lui Drăgușin ar putea fi folosită pe parcursul jocului pentru a contracara fazele fixe ale lui West Ham", au scris cei de la Football London.
Citește și:

Nota primită de Radu Drăgușin în Tottenham – Luton 2-1

Radu Drăgușin a fost integralist la Tottenham pentru al doilea meci la rând, iar prestația sa a fost în nota echipei, nici foarte bună, dar nici foarte slabă. Jurnaliștii de la Football London au catalogat evoluția fundașului drept una solidă și au evidențiat că acesta a arătat mult curaj, având câteva ieșiri sigure cu mingea la picior în jumătatea adversă.
"O demonstrație solidă din partea tânărului român. A părut mereu în control, având inclusiv câteva curse adânci în jumătatea celor de la Luton cu mingea la picior.", au notat experții de la sursa citată.
Drăgușin a primit nota 7 din partea publicației londoneze, la fel ca Vicario, Porro, Romero și Sarr. De la Spurs, doar Brennan Johnson și Son au fost mai bine notați (8).
"Victorie pe terenul nostru în această seară! Sunt emoționat să fac parte din această echipă extraordinară!Munca grea dă roade, iar meciul din această seară a fost o dovadă în acest sens. Să continuăm să mergem înainte!", a scris Drăgușin pe contul personal de Instagram la câteva ore după meci.
În urma rezultatului de ieri, Tottenham a ajuns la 56 de puncte și a urcat pe locul 4 în clasamentul din campionatul Angliei, fiind la egalitate de puncte cu Aston Villa, ocupanta locului 5. De cealaltă parte, Luton, care a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie, a rămas cu 22 de puncte și a coborât pe locul 18, fiind în pericol de retrogradare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo