Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB face primul transfer după ce a cucerit titlul! Jucătorul cu 76 de goluri pentru campioană se întoarce cu o condiție

Dani Morar

Publicat 29/04/2024 la 13:29 GMT+3

FCSB a câștigat titlul în SuperLiga României, după 9 ani de așteptare. Roș-albaștrii se pregătesc acum pentru preliminariile Champions League, marea miză pentru patronul echipei, o calificare în grupe însemnând o rețetă financiară extraordinară.

Florinel Coman și Florin Tănase. FCSB.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat cu 2-1 în fața Farului și și-a asigurat matematic titlul de campioană. Jucătorii roș-albaștrilor vor primi medaliile după meciul cu CFR Cluj, ultimul pe care îl vor disputa acasă în acest sezon.
Patronul echipei se gândește deja la preliminariile Champions League și vrea să-și facă echipă pentru a trece de preliminarii. În cazul în care reușește acest lucru, clubul ar avea încasări de peste 20 de milioane de euro, sumă uriașă pentru nivelul campionatului nostru.
Conducerea campioanei a anunțat că a ajuns la un acord pentru revenirea lui Florin Tănase, însă cu o condiție. Fostul jucătorul al celor de la FCSB evoluează în acest moment la Al Akhdoud, dar va rămâne liber de contract în vară. Condiția pentru ca el să revină în România este de ordin financiar. Astfel, dacă atacantul își va găsi o înțelegere mai bună, atunci va continua în altă parte, a spus patronul, citat de spotmedia. 76 de goluri în 189 de meciuri are Tănase la FCSB.
A doua mutare a verii o reprezintă întoarcerea lui Malcom Edjouma, cel care e împrumutat la Bari. 200.000 de euro au plătit italienii pentru împrumutul său și trebuiau să achite 600.000 pentru un transfer definitiv, dar au preferat să-l cedeze înapoi în România.
Citește și:

Cum ar putea arăta FCSB în preliminariile Champions League

Așa cum s-a scris, Florinel Coman se va despărți de FCSB și va semna cu Al Duhail, în schimbul a 5 milioane de euro. Chiar dacă oficialii bucureștenilor i-au propus jucătorului să rămână până la finalul preliminariilor e greu de crezut că un astfel de scenariu va avea loc.
Campioana are nevoie de unul sau doi atacanți, echipa fiind descoperită pe acest post după plecarea lui Andrea Compagno. Conducerea a dezvăluit că a purtat deja discuții pentru Denis Alibec și Louis Munteanu, doi atacanți de valoare ai României.
Primul evoluează în Qatar, dar e gata să revină în Europa, experiența sa putând contribui decisiv la o eventuală calificare în grupe. De cealaltă parte, Munteanu aparține de Fiorentina, de unde este împrumutat la Farul, iar la cei 21 de ani ai săi poate reprezenta una dintre cele mai importante mutări pentru viitorul clubului bucureștean.
Iată cum ar putea arăta FCSB în preliminariile Champions League, dacă aceste mutări se concretizează, conform GSP:
  • Târnovanu – Vali Crețu (Pantea), Ngezana, Dawa (Chiricheș), Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru (Edjouma) – Băluță, L. Munteanu (Alibec), Baeten (M. Ștefănescu);
  • Târnovanu – Vali Crețu (Pantea), Ngezana, Dawa (Chiricheș), Radunovic – Olaru, Șut, Băluță – M. Ștefănescu (Oct. Popescu), L. Munteanu (Alibec), F. Tănase (Baeten).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo