Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele nou promovate, "victimele" preferate ale lui Odegaard! Statistică inedită a norvegianului

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/04/2024 la 23:57 GMT+3

Martin Odegaard, căpitanul lui Arsenal, a deschis scorul în meciul câștigat de echipa sa cu scorul de 2-0, în fața nou promovatei Luton Town. Ultimele 3 goluri ale norvegianului au fost marcate numai împotriva echipelor care au evoluat sezonul trecut în Championship.

Odegaard goal

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Arsenal a urcat momentan pe primul loc în Premier League, la un punct în fața lui Liverpool, care va juca mâine împotriva lui Sheffield. "Tunarii" s-au impus cu 2-0 împotriva lui Luton, în urma unui meci fără prea multe faze de poartă.
Căpitanul Martin Odegaard a deschis scorul în minutul 24, după o pasă a lui Kai Havertz. Norvegianul a marcat al treilea său gol consecutiv împotriva unei nou promovate din Premier League.
Ultimele trei goluri ale norvegianului au fost marcate împotriva lui Burnley în februarie, Sheffield United în martie și Luton Town, în aprilie. De fiecare dată, acesta a deschis scorul. În precedentele meciuri, Arsenal a câștigat cu scorul de 5-0, respectiv 6-0, dar de această dată elevii lui Arteta s-au oprit la 2-0.
Citește și:

Odegaard: "Suntem mult mai puternici anul acesta"

Căpitanul lui Arsenal, Martin Odegaard, este convins că echipa s-a maturizat în ultimul an, și că este pregătită să aducă primul titlu pe Emirates, ultimul fiind câștigat în 2004, pe Highbury: "Cred că avem o echipă mult mai matură. Am învățat mult din ce s-a întâmplat sezonul trecut. A fost un final foarte dificil, dar suntem mult mai puternici anul acesta. A fost dureros, dar această durere amfolosit-o în folosul nostru și ne-a ajutat ", a spus Martin Odegaard, în exclusivitate pentru .
Mijlocașul de 25 de ani a explicat de ce Mikel Arteta este omul potrivit pentru a o conduce pe Arsenal spre un nou titlu de campioană, după 20 de ani: "În fiecare zi ne împinge de la spate, caută în permanență noi modalități de a-și transmite mesajele. E un manager incredibil, foarte bun la a găsi acele detalii mici, care pot să fie îmbunătățite. Este o plăcere să lucrez cu el”, a adăugat Odegaard.
Arsenal poate face un nou pas spre titlu în această seară. "Tunarii" primesc vizita nou promovatei Luton Town, de la ora 21:30. O victorie ar putea să-i ducă pe londonezi pe prima poziție, cel puțin până la meciul de mâine al lui Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo