Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cutremur după cutremur" la Cluj-Napoca! Cristi Balaj a demisionat și el de la CFR

Maria Olteanu

Publicat 03/04/2024 la 23:08 GMT+3

După înfrângerea categorică cu Corvinul, în Cupă, 0-4, Adi Mutu a decis să demisioneze de la cârma formației din Gruia. În această seară, președintele clubului, Cristi Balaj, a anunțat și el că se desparte de fosta campioană a României.

Cristi Balaj

Credit imagine: Getty Images

Cu 5 titluri ale României în ultimii 6 ani, CFR Cluj a ieșit prin ușa din dos din Cupa României, suferind un eșec usturător pe terenul singurei echipe de eșalon inferior rămasă în competiția surprizelor. Cu om în minus după doar 10 minute, gruparea din Gruia a făcut un meci de coșmar, la capătul căruia situația a devenit extrem de tensionată.
După ce a afirmat că se simte umilit pentru eșecul dur de la Corvinul, Adi Mutu a luat decizia să demisioneze de pe banca celor de la CFR Cluj în cursul zilei de miercuri.
Acum, aproape de miezul nopții, președintele fostei campioane a României, Cristi Balaj, a anunțat și el că demisionează din funcția de conducere a ardelenilor.
Fostul arbitru a anunțat că are nevoie de pauză și consideră că este vorba de o chestiune de onoare să părăsească echipa în același timp cu antrenorul Adi Mutu.

Cristi Balaj a demisionat de la CFR Cluj

"Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.
Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.
În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani", a scris Cristi Balaj, pe Facebook.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo