Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Argentina, distrusă de accindetări! După Dybala, un alt star e în pericol de a rata Cupa Mondială

Nicu Savin

Publicat 11/10/2022 la 22:43 GMT+3

Argentina ar putea merge în Qatar fără doi dintre cei mai importanți jucători. Dybala s-a accidentat în ultimul meci de campionat și e în pericol să rateze turneul final, iar în aceeași situație se află și Angel Di Maria.

Argentina

Credit imagine: Eurosport

Argentina este una dintre marile favorite la câștigarea Campionatului Mondial, dar problemele de lot ar putea trage mult în jos naționala sud-americană. Cu aproximativ o lună înainte de plecarea spre Qatar, doi jucători exponențiali ai "pumelor" sunt în pericol de a ratat turneul final.
Prima veste proastă pentru selecționerul Lionel Scaloni a venit în week-end-ul trecut, când Paulo Dybala s-a accidentat în duelul dintre Roma și Lecce. Mourinho a recunoscut după meci că argentinianul s-a lovit serios și riscă să nu mai joace în 2022.

Di Maria, în pericol de a rata Campionatul Mondial

Astăzi, fanii argentinieni au primit încă o lovitură, după ce Angel Di Maria a ieșit accindentat din duelul dintre Maccabi Haifa și Juventus, câștigat surprinzător de israelieni cu 2-0. Cel mai bun om al partidei tur, când a dat 3 assist-uri, Di Maria a părăsit în lacrimi terenul în minutul 24, acuzând probleme la coaspa piciorului drept.
Deocamdată nu există informații clare cu privire la gravitatea accidentării lui Di Maria, dar limbajul corpului spune multe. Argentinianul a simțit durere când a încercat să șuteze spre poarta adversă și a cerut imediat schimbare. Rămâne de stabilit cât timp va lipsi de pe teren, dar istoricul său privind accidentărilor este îngrijorător. În acest sezon el a mai ratat câteva meciuri din cauza unor probleme la aductori.
Așadar, îngrijorarea e la cote înalte în tabăra Argentinei, mai ales că nici Messi nu este în cea mai bună dispoziție fizică. Starul numărul unu al sud-americanilor a ratat ultimul meci din campionat al celor de la PSG și nu a fost inclus în lot nici pentru meciul cu Benfica din Champions League. Totuși, presa franceză a scris că problemele la gambă ale lui Messi nu sunt deloc grave, dar acesta a preferat să facă o pauză tocmai pentru a nu risca o accidentare serioasă și a-și periclita șansele de a juca la Mondialul din Qatar, ultimul din cariera sa.
Argentina a fost repartizată în grupa C la Mondial, alături de Arabia Saudită, Mexic și Polonia. Ocuparea primei poziții este primordială pentru Messi & Co, pentru a evita un posibil duel cu Franța în optimi, campioana mondială în exercițiu fiind mare favorită să termine prima în grupa D, din care mai fac parte Danemarca, Tunisia și Australia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo