Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CAMPIONATUL MONDIAL 2022 | Franța, urmărită de ghinion în Qatar. Încă un jucător s-a accidentat

Eurosport
DeEurosport

Publicat 20/11/2022 la 20:48 GMT+2

Echipa națională a Franței pare urmărită de ghinion la Campionatul Mondial din Qatar, iar după prima zi a turneului final un alt jucător ar putea ieși din planurile selecționerului Didier Deschamps.

Didier Deschamps, le sélectionneur de l'équipe de France, en discussion avec Eduardo Camavinga

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Naționala Franței, campioana mondială en-titre, are parte de ghinion după ghinion, după ce un alt jucător a acuzat probleme de sănătate duminică seara și nu s-a prezentat la antrenamentul echipei din Hexagon.
Este vorba despre Eduardo Camavinga, mijlocașul celor de la Real Madrid dându-i emoții selecționerului Didier Deschamps, care a pierdut mai multe piese importante din angrenajul echipei în ultima perioadă.
Paul Pogba, Christopher Nkunku, N'Golo Kante, Presnel Kimpembe, Mike Maignan au devenit indisponibili pentru turneul final din Qatar. În plus, pe lângă aceștia, francezii l-au pierdut cu mai puțin de 24 de ore înainte de startul Campionatului Mondial și pe Karim Benzema, Balonul de Aur părăsind lotul din cauza problemelor medicale.
CITEȘTE ȘI:

Franța primește o nouă lovitură la Campionatul Mondial

Duminică, Franța a primit o altă lovitură, după ce Didier Deschamps a aflat că nu poate conta nici pe Eduardo Camavinga, fotbalist care nu a fost apt pentru antrenamentul din această seară.
Potrivit informațiilor transmise de L’Équipe, Camavinga a simțit un disconfort la mușchii adductori și pentru a nu risca o accidentare mai gravă nu s-a pregătit alături de restul colegilor săi la antrenamentul de duminică.
Rămâne de văzut că de gravă este accidentarea acestuia și dacă va putea fi recuperat până la ora meciului cu Australia, partidă programată marți, 22 noiembrie, de la ora 21:00.
Franța a fost distribuită în Grupa D la Campionatul Mondial, acolo unde mai fac parte Australia, Danemarca și Tunisia.

LOTUL FRANȚEI PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL 2022

  • Portari: Alphonse Areola (West Ham United), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)
  • Fundași: Lucas Hernandez (Bayern Munich), Theo Hernandez (AC Milan), Ibrahima Konate (Liverpool), Jules Kounde (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern Munich), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munich), Raphael Varane (Manchester United), Axel Disasi (AS Monaco / l-a înlocuit pe Presnel Kimpembe)
  • Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (AS Monaco), Matteo Guendouzi (Ol. Marseille), Adrien Rabiot (Juventus), Aurelien Tchouameni (Real Madrid), Jordan Veretout (Ol. Marseille)
  • Atacanți: Kingsley Coman (Bayern Munchen), Ousmane Dembele (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (PSG), Christopher Nkunku (RB Leipzig) - înlocuit cu Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt), Marcus Thuram (Borussia Monchengladbach)

Program Grupa D - Campionatul Mondial

Marţi 22 noiembrie
  • Danemarca - Tunisia (Education City Stadium - Doha, 15:00)
  • Franţa - Australia (Al Janoub Stadium - Al Wakrah, 21:00)
Sâmbătă 26 noiembrie
  • Tunisia - Australia (Al Janoub Stadium - Al Wakrah, 12:00)
  • Franţa - Danemarca (Stadium 974 - Doha, 18:00)
Miercuri 30 noiembrie
  • Australia - Danemarca (Al Janoub Stadium - Al Wakrah, 17:00)
  • Tunisia - Franţa (Education City Stadium - Doha, 17:00)
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo