Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine ar fi naționala de bătut la Cupa Mondială din Qatar pentru a cuceri titlul și Top 10 favorite

Andrei Nicolae

Actualizat 16/06/2022 la 13:54 GMT+3

Argentina este văzută de publicația britanică The Guardian cea mai puternică națională a momentului. Danemarca este surpriza din Top 10, fiind plasată înaintea unor reprezentative precum Begia, Portugalia și Anglia.

Cupa Mondială Qatar 2022

Credit imagine: Getty Images

Cupa Mondială din Qatar 2022 se apropie încet (21 noiembrie – 18 decembrie), iar participantele au fost în acțiune în prima jumătate a lunii iunie, în Ligii Națiunilor, meciuri amicale, jocuri de calificare ori în Finalissima.
După cum s-au prezentat lucrurile în ultima vreme și mai ales după ce au fost confirmate toate cele 32 de națiuni calificate pentru turneul final, The Guardian a realizat o evaluare a forțelor, cine pare cel mai probabil să ridice trofeul peste aproximativ șase luni.

Cine ar fi naționala de bătut la Cupa Mondială din Qatar pentru a cuceri titlul și Top 10 favorite

Publicația britanică estimează că naționala Argentinei este echipa care trebuie învinsă pentru a cuceri titlul mondial în Qatar.
"Acum patru ani, Argentina s-a dus acasă din Rusia necăjită. Acum arată în cea mai bună formă dintre toți concurenții și ce poveste ar fi dacă Lionel Messi și-ar încununa cariera cu finala Cupei Mondiale și trofeul. Echipa lui Lionel Scaloni a fost neînvinsă în calificări – deși ar mai avea o rejucare împotriva Braziliei, pe care a învins-o anul trecut pentru a câștiga prima Copa America din 1993 – și a copleșit Italia în Finalissima. Este o cufundare de 36 de ani gata să fie întreruptă?", a punctat The Guardian.
Top 10 al favoritelor arată astfel:
  • Argentina
  • Brazilia
  • Spania
  • Olanda
  • Germania
  • Franţa
  • Danemarca
  • Belgia
  • Portugalia
  • Anglia
Surpriza din această listă ar fi Danemarca, plasată înaintea unor națiuni importante precum Belgia, Portugalia și Anglia.
Scandinavii au dovedit recent că se numără fără îndoială printre cele mai bune echipe naționale din lume, deși sentimentele legate de prăbușirea și reabilitarea lui Christian Eriksen i-au ajutat fără îndoială să ajungă în semifinale la Campionatele Europene de anul trecut. S-au calificat en-fanfare la Cupa Mondială și au câștigat recent în Franța, în Liga Națiunilor (2-1), fiind în aceeași grupă și la turneul final. Și cea mai bună veste este că Eriksen controlează din nou jocul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo