Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cotele la câștigarea Campionatului Mondial, după prima etapă din grupe! Există o uriașă favorită

Cristian Mihală

Actualizat 25/11/2022 la 12:23 GMT+2

Brazilia a devenit marea favorită la pariuri, după consumarea primelor partide din grupele Campionatului Mondial. Selecao avea cota cea mai mică și înainte de startul turneului, dar acum diferența față de "urmăritoare" a crescut.

Logo oficial del Mundial de Qatar 2022 - Múltiplex

Credit imagine: Getty Images

Prima rundă din grupele Cupei Mondiale s-au terminat, câteva dintre marile favorite confirmând. Spania, Franța și Anglia au arărat că sunt pregatite pentru acest turneu final. 7-0 cu Costa Rica este cel mai categoric succes obținut de "Furia Roja" la un Campionat Mondial. Echipa lui Luis Enrique a jucat senzațional și a devenit brusc printre marile favorite! Campionii mondiali ai lui Deschamps au fost treziți de australieni și și-au luat revanșa după înfrângerea șocantă din 2018. Chiar și făra Benzema, francezii arată că pot repeta performanța din Rusia. Anglia l-a transformat pe Harry Kane în servantul perfect, iar Bukayo Saka a jucat minunat în victoria, 6-2 cu Iran. Toate cele 3 naționale au cotă 7 pentru un succes final în Qatar, secondând marea favorită, Brazilia.
Echipa lui Tite a impresionat cel mai mult, poate, judecând după faptul că în față i-a stat mult mediatizata echipă a Serbiei, care are în componență jucători world-class precum Milinkovic-Savic, Tadic, Vlahovic sau Mitrovic. Selecao nu le-a permis vecinilor noștri să tragă pe poartă, iar ofensiv au părut în multe momente de neoprit. La debutul la Mondial, atacantul lui Tottenham, Richarlison a dat cel mai frumos gol din prima etapă a grupelor. Băiatul născut în favele a suferit, a muncit și acum este una dintre marile vedete ale Braziliei. Din păcate pentru sud-americani Neymar s-a accidentat, dar atât Tite, cât și medicul naționalei au dat asigurări că nu va fi o absență îndelungată. Cel mai important pentru cea mai titrată națională din istorie e să îl aibă pe cel mai scump fotbalist din istorie apt pentru fazele eliminatorii și, din acest punct de vedere, nu par să fie mari emoții. Brazilia are o cotă de doar 3,6 la câștigarea titlului, lucru de înțeles când ne gândim că Martinelli, Antony, Rodrygo sau Gabriel Jesus nu prind primul 11.

Campionatul Mondial | Germania, outsideră, Argentina a căzut și ea

Lionel Scaloni este repetentul acestor meciuri de debut de la turneu final. Selecționerul Argentinei a fost șocat de forța, energia și inspirația Arabiei Saudite. Din 2019, "pumele" nu mai pierduseră vreun meci, indiferent de competiție. Scaloni are acum o misiune foarte grea pentru că Argentina trebuie să se califice după rezultate bune cu Mexic și Polonia. Messi e ușor accidentat, dar bookmakerii nu și-au pierdut total încrederea în sud-americani, care la începutul turneului erau văzuți cu a treia șansă. Acum, 5 alte formații sunt mai bine cotate, dar există potențial pentru un reviriment, lotul având multă calitate.
Și Germania a rămas restantă și mulți spun că eliminările premature de la ultimele turnee finale vor continua cu o prestație mediocră și în Qatar. Echipa care putea pierde pe teren propriu cu România în preliminarii a pierdut în fața unei selecționate japoneze care nu a strălucit decât pe final de meci (2-1 pentru niponi). Germania este o națională care nu știe să se apere și nu are atacant. Mannschaft credea că Hansi Flick e garantul succesului, după performanțele de la Bayern, dar panzerele sunt văzute acum outsidere la câștigarea trofeului: cotă 30. E posibil chiar nemții să nu iasă din grupă, în cazul în care vor pierde cu Spania, duminică.
Cotele la câștigarea Cupei Mondiale
  • Brazilia - 3,6
  • Anglia - 7
  • Spania - 7
  • Franța - 7
  • Argentina - 11
  • Portugalia - 13
  • Olanda - 14
  • Belgia - 25
  • Germania - 30
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo