Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declan Rice, avertisment înainte de Anglia-Franța: "Celelalte țări ar trebui să înceapă să se teamă de noi"

Alex Masgras

Publicat 05/12/2022 la 15:55 GMT+2

Declan Rice crede că celelalte echipe rămase în competiție la Cupa Mondială ar trebui să se teamă de Anglia. Vicecampioana Europei a obținut calificarea în sferturile de finală după victoria clară în fața Senegalului de duminică, scor 3-0.

Declan Rice

Credit imagine: Getty Images

Anglia trebuie să fie o echipă de care să se teamă toate echipele rămase în competiție la Cupa Mondială din Qatar, crede Declan Rice, mijlocașul lui West Ham. Echipa lui Gareth Southgate a obținut calificarea în sferturile de finală după ce a învins duminică seară campioana Africii, Senegal, scor 3-0.
În meciul pentru un loc în semifinalele competiției, Anglia va întâlni Franța, campioana mondială en-titre, iar Declan Rice este convins că toată lumea trebuie să se teamă de echipa lui Gareth Southgate la acest turneu final:
"Da, am mai spus asta. Nu cred că primim suficientă recunoștință pentru prestațiile noastre. Cred că dacă te uiți la alte echipe precum Olanda sau Argentina, când câștigă meciurile în mod confortabil, lumea spune că sunt prestații foarte bune. În cazul nostru, se scot în evidență mai întâi lucrurile negative.
Dacă vă uitați la ultimele patru meciuri, toate au fost fără greșeală. Cred că celelalte țări, cum am mai spus, ar trebui să înceapă să se teamă de noi, deoarece suntem o echipă grozavă", a spus Rice, la finalul partidei cu Senegal.
În urma prestației cu Senegal, dar și a prestațiilor din faza grupelor, Declan Rice crede că echipa Angliei a reușit să îi reducă la tăcere pe cei care criticau naționala:
"I-am redus la tăcere pe cei care ne criticau. Acest meci este un alt exemplu. S-a vorbit foarte mult despre apărare și golurile pe care le primim, dar apărarea a fost solidă. Vom continua să construim și să forțăm", a mai spus mijlocașul lui West Ham.
Citește și:

Franța, următoarea adversară a Angliei la Cupa Mondială

Pe 10 decembrie, Anglia și Franța se vor întâlni în sferturile Cupei Mondiale din Qatar. Dacă Anglia a trecut de Senegal pentru a obține calificarea, echipa lui Didier Deschamps a trecut de Polonia în prima rundă eliminatorie a turneului final, scor 3-1.
Pentru Franța au marcat Olivier Giroud (44’) și Kylian Mbappe, autorul unei duble superbe (74’ și 90+1’). Pentru Polonia, golul de onoare a fost înscris de Robert Lewandowski din lovitură de la 11 metri, transformată în minutul 90+9.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo