Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El este românul care a fost aproape de lovitura vieții pe meciurile Spaniei și Germaniei! Cotă fabuloasă de 20.000

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/12/2022 la 23:35 GMT+2

Campionatul Mondial 2022 | Germania a părăsit turneul final prematur, fiind eliminată încă din faza grupelor. Costa Rica i-a condus pe nemți, iar dacă scorul rămânea așa, un român putea da lovitura vieții la pariuri.

AL KHOR, QATAR - DECEMBER 01: Serge Gnabry of Germany celebrates after scoring the team’s first goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group E match between Costa Rica and Germany at Al Bayt Stadium on December 01, 2022 in Al Khor, Qatar. (Photo by Ale

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Campionatul Mondial 2022 | Germania a părăsit turneul final din Qatar, în ciuda victoriei cu 4-2 în fața celor din Costa Rica. Japonia a învins Spania, astfel că nemții au plecat acasă din cauza golaverajului mai slab pe care l-au avut față de iberici.
Un pariori din România a fost aproape de a da lovitura vieții, cu un pariu pe care mulți nu ar fi mizat nici măcar un leu. Antonio a plasat un bilet cu două evenimente, ambele de tipul pauză/final, pe meciurile Japonia – Spania și Costa Rica – Germania.
Bilet superbet pe meciurile de la Campionatul Mondial
Pariorul a jucat 2 pauză / 1 final în ambele partide, superbet oferindu-i o cotă de 100 la primul meci și o cotă de 200 la cel de-al doilea. Japonia a fost condusă la pauză, dar a revenit și a învins Spania, acest rezultat fiind perfect pentru cel care a jucat biletul.
Costa Rica și Germania au oferit un meci tras la indigo până la un anumit punct, nemții deschizând scorul în prima repriză, iar costa ricanii preluând conducerea după pauză. Costa Rica a condus timp de 2 minute, momente în care probabil pariorul avea o opțiune de cash out imensă. Nu se știe ce a decis să facă jucătorul, însă Germania a revenit pe tabelă și a obținut victoria, scor 4-2, astfel că pariul a fost pierdut în ultimele 20 de minute.
Citește și:

Spania și Japonia s-au calificat în optimile Campionatului Mondial

Înfrângerea Spaniei cu Japonia le califică pe ambele echipe în optimile turneului final, lăsând-o acasă pe Germania. Chiar mai mult, meciul pierdut în fața niponilor are efecte pozitive pentru naționala antrenată de Luis Enrique, care evită astfel Croația pentru următoarea fază de la Mondial și va juca împotriva Marocului.
Pentru Germania este a doua eliminare consecutivă în faza grupelor Campionatului Mondial, după cea din Rusia (2018). Acest lucru este și mai surprinzător, cu cât nemții au fost campioni mondiali în urmă cu două ediții.
De cealaltă parte, Japonia se află pentru a 4 oară în optimile Mondialului și pentru a doua oară consecutiv. Niponii au mai fost prezenți în această fază în 2002, 2010 și 2018.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo