Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Franța ar putea alinia un "11" de 446 de milioane de €, format din jucători care nu vor fi în Qatar

Nicu Savin

Actualizat 10/11/2022 la 15:00 GMT+2

Franța are o sumedenie de fotbaliști de clasă mondială, dar mulți dintre ei nu se regăsesc în lotul lui Deschamps pentru Campionatul Mondial. Unii sunt accidentați, dar alții pur și simplu nu au avut loc între cei 25 de jucători care vor reprezenta naționala Hexagonului la turneul final.

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt tricourile în care vor juca cele 32 de echipe

Franța este campioana mondială en-titre și una dintre marile favorite la câștigarea turneului final din Qatar. Didider Deschamps a anunțat aseară lotul de 25 de jucători pe care se va baza în Qatar, iar pe listă nu se regăsesc nume grele din fotbalul mondial.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Evident, selecționerul i-ar fi convocat fără îndoială pe Maignan, Pogba sau Kante, dar aceștia sunt accidentați. Pe lângă ei, din lotul "cocoșilor" lipsesc și mulți fotbaliști care ar avea loc la aproape orice națională de la turneul final, dar concurența acerbă de la naționala Franței a făcut ca aceștia să rămână pe din afară.

Franța a lăsat acasă o echipă de de peste 400 de milioane de €

Judecând după valoarea de piață și după notorietatea lor, am alcătuit un prim 11 format din francezi care nu vor juca în Qatar. A ieșit o echipă stelară, care valorează 446 de milioane de € și care s-ar califica fără mari emoții la orice Campionat Mondial sau European.
Primul 11 al Franței, format din jucători care nu vor fi la Mondial (4-3-3):
  • Portar: Mike Maignan (27 de ani - AC Milan) - 35 de milioane de € (valoare de piață)
  • Fundași: Nordi Mukiele (25 de ani - PSG) - 20 de milioane de € / Wesley Fofana (21 de ani - Chelsea) - 65 de milioane de € / Benoit Badiashile (21 de ani / AS Monaco) - 40 de milioane de € / Ferland Mendy (27 de ani - Real Madrid) - 40 de milioane de €
  • Mijlocași: Paul Pogba (29 de ani - Juventus) - 48 de milioane de € / N'Golo Kante (31 de ani - Chelsea) - 30 de milioane de € / Nabil Fekir (29 de ani - Betis) - 40 de milioane de €
  • Atacanți: Moussa Diaby (23 de ani - Bayer Leverkusen) - 50 de milioane de € / Allan Saint-Maximin (25 de ani - Newcastle) - 40 de milioane de € / Amine Gouri (22 de ani - Rennes) - 38 de milioane de €
Marcus Thuram (Borussia Monchengladbach), Thomas Lemar (Atletico Madrid), Tanguy Ndombele (Napoli), Boubacar Kamara (Aston Villa), Kurt Zouma (West Ham United)Pierre Kalulu (AC Milan) sau Illan Meslier (Leeds) sunt alți fotbaliști de certă valoare care nu au loc momentan în naționala Hexagonului.
Franța face parte din Grupa D la Cupa Mondială, alături de Danemarca, Australia și Tunisia. Câștigarea grupei trebuie să fie un obiectiv al naționalei lui Deschamps, pentru că asta ar însemna, cel puțin în teorie, evitarea unui duel cu Argentina în optimi, sud-americanii fiind favoriți să termine pe 1 în grupa C, din care mai fac parte Polonia, Mexic și Arabia Saudită.
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt stadioanele pe care se vor juca partidele de la turneul fina

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo