Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gareth Bale, ieșire nervoasă la finalul partidei dintre Țara Galilor și Anglia! Ce a făcut fostul star de la Real Madrid

Alex Masgras

Publicat 30/11/2022 la 11:23 GMT+2

Gareth Bale, căpitanul Țării Galilor, nu și-a putut ascunde frustrarea la finalul partidei cu Anglia, pierdută de echipa sa, scor 0-3. Fostul star de la Real Madrid, înlocuit la pauză, a avut o ieșire nervoasă, atunci când a împins o cameră care îl filma.

Gareth Bale will seine Karriere im walisischen Nationalteam fortsetzen.

Credit imagine: SID

Gareth Bale a privit neputincios de pe bancă repriza secundă a partidei dintre Țara Galilor și Anglia, câștigată de echipa lui Gareth Southgate, scor 3-0. Înlocuit la pauză din cauza unor probleme medicale, Bale nu și-a putut ajuta echipa care a primit toate cele trei goluri în repriza a doua.
După fluierul final, un cameraman l-a urmărit pe Bale îndeaproape, dar fostul star de la Real Madrid nu a apreciat acest lucru și a împins camera de două ori din dreptul său.
În ciuda acestui moment, Bale a mers pe teren și s-a îmbrățișat cu mai mulți jucători englezi, după care a mers alături de coechipierii săi și au aplaudat fanii galezi care au făcut deplasarea în Qatar.
Țara Galilor a încheiat Cupa Mondială din Qatar cu un singur punct în cele trei partide disputate în Grupa B. Singurul punct a venit în primul meci, cel contra Statelor Unite, încheiat cu scorul de 1-1. Aceasta a fost prima Cupă Mondială pentru Țara Galilor după o pauză de 64 de ani.
Citește și:

Ce a declarat Gareth Bale, după ce Țara Galilor a fost eliminată de la Cupa Mondială

"Toată lumea este dezamăgită. Cred că ne putem mândri cu toții de ce am realizat ca să ajungem aici. Trebuie să vedem cât de departe am ajuns. Bineînțeles, ne-am fi dorit să trecem de grupe, dar fotbalul este dificil.
Echipele trec prin momente bune și momente dificile. Noi nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor pentru acest turneu. Vom pleca de aici cu foarte multă experiență și vom merge înainte, trebuie să vedem cât de departe am ajuns.
Dacă ne întrebai acum doi ani dacă vom fi la Cupa Mondială ne-am fi ciupit. Este dezamăgitor să fii eliminat dar vom pleca din vestiar cu capul ridicat și mândri unii de ceilalți", a spus Bale la finalul partidei.
Din Grupa B, grupa din care a făcut parte Țara Galilor, s-au calificat în optimi Anglia și Statele Unite ale Americii. În optimi, Anglia va întâlni Senegal, în timp ce SUA va juca împotriva Olandei.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo