Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kaka a numit primele 3 favorite la câștigarea Mondialului, dar și echipa capabilă de o mare surpriză

Nicu Savin

Publicat 12/11/2022 la 20:22 GMT+2

Kaka a oferit un amplu interviu italienilor de la Gazzetta dello Sport, în care a vorbit despre Cupa Mondială din Qatar. Brazilianul crede că naționala țării sale este principala favorită la cucerirea trofeului, urmată de Argentina sau Franța. Balonul de Aur din 2007 nu exclude o mare surpriză, spunând că aceasta ar putea veni din partea Serbiei.

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt tricourile în care vor evolua cele 32 de echipe

Au mai rămas doar 8 zile până la startul Campionatului Mondial din Qatar, iar predicțiile privind marile favorite sunt din ce în ce mai dese. Mulți oameni din lumea fotbalului evită să numească principalele candidate la cucerirea trofeului, din diferite motive.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Nu a fost și cazul legendarului Kaka, cel care nu s-a ferit să spună direct că Brazilia este marea favorită în Qatar. Câștigătorul Balonului de Aur din 2007 crede că Argentina și Franța sunt principalele contracandidate pentru Selecao, dar crede că Serbia este capabilă de o mare surpriză.
"Brazilia e favorită, pentru că există un grup care lucrează de mult timp împreună. Alegerea lui Tite ca selecționer a fost o decizie inspirată.Alte candidate la câștigarea titlului sunt Argentina și Franța, dar Serbia poate fi o surpriză", a spus Kaka pentru Gazzetta dello Sport.

Serbia are o generație fantastică, dar are o grupă infernală în Qatar

Serbia este genul de echipă care poate furniza o surpriză la un turneu final, dar pe de altă parte poate fi și o mare dezamăgire. Actuala generație a sârbilor este una foarte talentată și nu întâmplător naționala lui Dragan Stojkovic a câștigat grupa preliminară, din care a făcut parte și Portugalia.
Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Vlahovic, Luka Jovic, Dusan Tadic sau Filip Kostic sunt starurile naționalei Serbiei, dar misiunea lor de a obține un rezultat bun în Qatar este una infernală. Serbia face parte din grupa G, alături de Brazilia, Elveția și Camerun. Acum 4 ani, sârbii au fost de asemenea în aceeași grupă cu Elveția și Brazilia și a terminat în spatele acestora, reușind să-i ia fața doar reprezentativei din Costa Rica.
Lotul Serbiei pentru Campionatul Mondial
  • Portari: Marko Dmitrovic (Sevilla), Predrag Rajkovic (Mallorca), Vanja Milinkovic-Savic (Torino)
  • Fundași: Stefan Mitrovic (Steaua Roșie Belgrad), Nikola Milenkovic (Fiorentina), Strahinja Pavlovic (Salzburg), Milos Veljkovic (Werder Bremen), Filip Mladenovic (Legia Varșovia), Strahinja Erakovic (Steaua Roșie Belgrad), Srdan Babic (Almeria)
  • Mijlocași: Nemanja Gudelj (Sevilla), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Sasa Lukic (Torino), Marko Grujic (FC Porto), Filip Kostic (Juventus), Uros Racic (Braga), Nemanja Maksimovic (Getafe), Ivan Ilic (Hellas Verona), Andrija Zivkovic (PAOK Thessaloniki), Darko Lazovic (Hellas Verona)
  • Atacanți: Dusan Tadic (Ajax), Aleksandar Mitrovic (Fulham), Dusan Vlahovic (Juventus), Filip Duricic (Sampdoria), Luka Jovic (Fiorentina), Nemanja Radonjic (Torino)
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt stadioanele pe care se vor juca partidele de la turneul fina

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo