Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Scaloni, deranjat de programul Argentinei la Cupa Mondială: "Condițiile nu sunt grozave"

Alex Masgras

Publicat 01/12/2022 la 11:18 GMT+2

Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, nu este încântat de programul echipei sale. Argentina va juca împotriva Australiei în optimile Cupei Mondiale din Qatar la mai puțin de 72 de ore de la disputa cu Polonia, câștigată cu 2-0.

Lionel Scaloni, ct Argentina, SNTV

Credit imagine: SNTV

Argentina a obținut calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar în urma victoriei de miercuri seară cu Polonia, scor 2-0. Cu toate acestea, Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, nu a avut foarte multe motive de bucurie.
Argentina va întâlni Australia în faza următoare a competiției, iar partida va avea loc sâmbătă seară, de la ora 21:00, la mai puțin de 72 de ore de la finalul partidei cu Polonia. Acest lucru reprezintă un dezavantaj, consideră Scaloni, în ciuda faptului că echipa sa a câștigat Grupa C:
"Cred că este o nebunie că jucăm după doar două zile, ținând cont că suntem câștigătorii grupei. Este ora 1 noaptea și mâine (n.r. azi) trebuie să ne pregătim pentru meciul din optimi. Condițiile nu sunt grozave, dar trebuie să jucăm", a declarat Scaloni, la finalul partidei cu Polonia.
Citește și:

Argentina a câștigat Grupa C de la Cupa Mondială din Qatar

Argentina a învins miercuri seară Polonia cu scorul de 2-0. În prima repriză, Lionel Messi a ratat o lovitură de la 11 metri, dar echipa lui Scaloni a ieșit de la vestiare extrem de motivată. Alexis Mac Allister a deschis scorul în minutul 46, iar Julian Alvarez a dat startul petrecerii în minutul 67, atunci când a majorat diferența. În cele din urmă, partida s-a încheiat cu victoria Argentinei, care s-a calificat în optimi ocupând prima poziție a Grupei C.
În cealaltă partidă a grupei, Mexic a învins Arabia Saudită cu 2-1, dar acest rezultat nu a fost suficient pentru mexicani, care au încheiat pe locul al treilea grupa, având un golaveraj mai slab decât Polonia.
În optimile de finală, Argentina va întâlni sâmbătă Australia, ocupanta locului secund din Grupa D, în timp ce Polonia va întâlni campioana mondială en-titre și câștigătoarea Grupei D, Franța.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo