Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez, devastat de eliminarea Uruguayului! Imagini incredibile cu disperarea atacantului

Nicu Savin

Actualizat 02/12/2022 la 19:37 GMT+2

Luis Suarez tocmai a jucat ultimul meci al carierei la Campionatul Mondial. Atacantul a fost devastat de suferință la finalul meciului câștigat de echipa sa cu 2-0 în fața Ghanei, rezultat insuficient totuși pentru accederea în optimi. Sud-americanii au pierdut locul doi în fața Coreei de Sud, care a avut același golaveraj, dar au dat mai multe goluri.

Suárez llorando frente a Ghana | Qatar 2022

Credit imagine: Eurosport

Uruguay a ratat dramatic calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Sud-americanii aveau nevoie de o victorie contra Ghanei pentru a spera la faza următoare, pe care au obținut-o, dar numai cu 2-0, ceea ce a fost insuficient.
Celeștii au fost virtual în optimi până în minutul 90+1 al meciului dintre Coreea de Sud și Portugalia, când asiaticii au marcat golul victoriei și în final al calificării (2-1, după lusitanii au condus cu 1-0). Repriza a 2-a a duelului Ghana - Uruguay a început cu întârziere (s-au dat 8 minute de prelungire în prima repriză), astfel că sud-americanii au avut timp suficient să forțeze golul 3, care le-ar fi adus accederea în optimi.

Luis Suarez, în lacrimi după ultimul meci al carierei la Cupa Mondială

Nu a fost să fie, iar jucători precum Luis Suarez sau Edinson Cavani tocmai au jucat ultimul lor meci la Cupa Mondială. Fostul atacant al Barcelonei a fost titular și a avut o contribuție semnificativă la golurile echipei sale contra Ghanei. În minutul 66, acesta i-a lăsat locul lui Cavani, care s-a zbăutut mult, dar a reușit prea puțin în finalul partidei.
Astfel, Suarez a trăit drama eliminării de pe bancă, iar imaginile cu disperarea acestuia s-au viralizat repede în mediul online. Când a aflat că sud-coreenii au marcat împotriva Portugaliei, Suarez și-a pus mâinile în cap și a fost aproape să izbucnească în plâns.
Timp mai era, astfel că Suarez a încercat să-și motiveze colegii pentru a marca golul 3. Aceștia nu au reușit, iar finalul partidei l-a surprins pe Suarez în lacrimi, devastat pe banca de rezerve.
Acesta a fost probabil ultimul meci al lui Suarez la echipa națională. Atacantul de 35 de ani lasă în urmă o carieră de excepție la prima reprezentativă a țării sale, pentru care a jucat 136 de meciuri și a marcat 68 de goluri. Alături de naționala celestă, Suarez a câștigat un trofeu al Copei America și a contribuit enorm la calificarea în semifinalele Mondialului din 2010. În penultimul act nu a jucat atunci pentru că primise roșu în sferturi, după un henț făcut pe linia porții în finalul reprizelor suplimentare din partida din sferturi cu Ghana. Sacrificiul său a contat extrem de mult, pentru că Uruguayul a câștigat la penalty-uri și s-a calificat în careul de ași, unde a pierdut în fața Olandei.
Clasamentul grupei H
  • 1.Portugalia - 6 puncte (6-4)
  • 2.Coreea de Sud - 4 puncte (4-4)
  • 3.Uruguay - 4 puncte (2-2)
  • 4.Ghana - 3 puncte (5-7)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo