Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez, mesaj superb pentru Messi după calificarea în finala Cupei Mondiale! "Să se oprească toată lumea"

Bianca Dumitru

Publicat 14/12/2022 la 00:19 GMT+2

Argentina s-a calificat în această seară în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, după ce a învins Croația cu scorul de 3-0. La finalul partidei, Luis Suarez a postat un mesaj emoționant pentru Lionel Messi, fostul său coechipier de la Barcelona, cu care are o relație strânsă de prietenie.

Luis Suarez despre Lionel Messi

Credit imagine: Eurosport

Argentina este prima finalistă de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022. Naționala sud-americană s-a impus în această seară, în prima semifinală a competiției, în fața Croației, cu scorul de 3-0.
Lionel Messi a deschis scorul dintr-o lovitură de la 11 metri, iar apoi i-a dat o pasă de gol lui Julian Alvarez care a stabilit scorul final cu o dublă.
La finalul partidei cu Croația, Luis Suarez a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în care l-a felicitat pe bunul său prieten pentru performanța reușită.
Uruguayanul a punctat că Messi este cel mai bun fotbalist din lume și că toată lumea ar trebui să-l aprecieze pe starul celor de la PSG pentru ceea ce oferă fotbalului.
"Nu obosești să demonstrezi că ești cel mai bun din lume. Să se oprească toată lumea pentru a aplauda tot ceea ce tipul ăsta @leomessi oferă fotbalului! Impresionant, prietene", a scris Luis Suarez, publicând și o fotografie cu căpitanul Argentinei.
Mesajul lui Suarez pentru Messi după calificarea în finala Cupei Mondiale
Citește și:

REACȚIA LUI MESSI DUPĂ CALIFICAREA ÎN FINALA CUPEI MONDIALE

După semifinala de la Cupa Mondială, în care a atins mai multe borne impresionante, Lionel Messi a făcut câteva declarații, comentând parcursul echipei sale la această ediție a Cupei Mondiale.
Decarul Argentinei a vorbit despre înfrângerea cu Arabia Saudită, suferită în prima etapă a grupelor, și a punctat că face parte dintr-o echipă puternică, pregătită să dea totul și în finala de duminică, așa cum a făcut-o pe tot parcursul competiției.
"Aș spune că primul meci (n.r. înfrângerea în fața Arabiei Saudite) a fost o lovitură grea pentru că eram neînvinși de șase meciuri. Ca să începem așa un Mondial, nu credeam că vom pierde în fața Arabiei Saudite.
A fost un test acid al întregii echipe, dar am demonstrat cât de puternici suntem. Am câștigat celelalte meciuri și a fost foarte greu ceea ce am făcut. Fiecare meci a fost o finală și am fost conștienți că, dacă nu câștigăm, lucrurile s-ar complica pentru noi.
Am câștigat cinci finale și sper să fie așa și în finala de duminică. Am pierdut în primul meci din cauza unor detalii fine, dar asta ne-a ajutat să fim mai puternici", a declarat Lionel Messi.
Pentru Argentina urmează duminică, de la ora 17:00, marea finală a Cupei Mondiale, în care naționala pregătită de Lionel Scaloni se va duela cu învingătoarea din semifinala Franța - Maroc, programată miercuri, de la ora 21:00.
Au mai rămas 4! Cine câștigă titlul la Campionatul Mondial din Qatar 2022?
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo