Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar a numit favoritele la câștigarea Cupei Mondiale 2022! De ce crede că nivelul din Qatar va fi ridicat

Alex Masgras

Actualizat 06/11/2022 la 16:39 GMT+2

Cu două săptămâni până la startul Cupei Mondiale din Qatar, Neymar a vorbit despre provocarea reprezentată de un turneu final care se desfășoară în plin sezon competițional și a enumerat echipele pe care le vede favorite la ediția din acest an.

Neymar Jr.

Credit imagine: Getty Images

Neymar este convins că nivelul din acest an al Cupei Mondiale de fotbal va fi mult mai ridicat. Pentru prima oară în istorie, Cupa Mondială nu se va mai desfășura la finalul sezonului, ci în plin sezon. Starul lui PSG este convins că acest lucru va ajuta mult în ceea ce privește calitatea competiției, deoarece jucătorii sunt mult mai obosiți la finalul sezonului, în luna iunie, atunci când era programat turneul final până acum:
"Să pierzi nu e niciodată ușor în fotbal, cu atât mai puțin la Cupa Mondială. De-asta trebuie să te pregătești așa cum trebuie, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental.
Pregătirea pentru această Cupă Mondială este mai bună decât de obicei, deoarece vine în mijlocul sezonului, când ești la cel mai bun nivel al tău din punct de vedere fizic. Jucătorii pot fi obosiți la turneele care se desfășoară la finalul sezonul, așa că eu cred că această Cupă Mondială va avea un nivel ridicat", a declarat Neymar pentru Esquire.
Întrebat și despre echipele pe care le vede favorite în acest an la Cupa Mondială, Neymar a enumerat Franța, Argentina, Germania, Anglia și Belgia.
Brazilia caută la ediția din Qatar să încheie pauza de 20 de ani de la ultimul titlu mondial câștigat. În 2002, Brazilia a învins Germania cu 2-0, la Yokohama.
Citește și:

Neymar, gol și pasă de gol la ultimul meci de campionat cu PSG

Duminică, PSG a câștigat partida de pe terenul celor de la Lorient, scor 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 14-a din Ligue 1. Neymar a fost omul meciului de la Lorient, contribuind la ambele goluri marcate de echipa lui Christophe Galtier.
Brazilianul a deschis scorul în minutul 9, după care a pasat decisiv pentru golul victoriei marcat de Danilo în minutul 81. Gazdele au înscris în minutul 53, prin Terem Moffi.
După această partidă, PSG a ajuns la 38 de puncte în Ligue 1, fiind la 5 puncte în fața lui Lens, ocupanta locului secund.
La Cupa Mondială din Qatar, Brazilia va juca în Grupa G, grupă din care mai fac parte Elveția, Serbia și Camerun. Primul meci al Braziliei va avea loc pe 24 noiembrie, împotriva Serbiei.
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt stadioanele pe care se vor juca partidele de la turneul fina

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo