Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar le-a arătat fanilor cum arată glezna sa, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia

Nicu Savin

Actualizat 26/11/2022 la 21:47 GMT+2

Neymar s-a accidentat serios în partida dintre Brazlia și Serbia și nu va juca în următoarele două meciuri ale sud-americanilor la Campionatul Mondial. Starul Selecao a publicat imagini cu glezna sa umflată, iar lucrurile nu arată deloc bine.

Neymar dolorante a una caviglia durante Brasile-Serbia - Mondiali Qatar 2022

Credit imagine: Getty Images

Brazilia a început perfect Cupa Mondială din Qatar, câștigând cu 2-0 în fața Serbiei, după o prestație stelară, mai ales în partea secundă. Din păcate, brazilienii l-au pierdut pentru o perioadă pe Neymar, care a ieșit accidentat în minutul 79, acuzând probleme la gleznă.
Deși Tite a dat asigurări imediat după meci că starul echipei nu are o problemă serioasă, analizele de a doua zi a demonstrat contrariul. Conform ultimelor informații din presa braziliană, Neymar nu va putea fi folosit în meciul cu Elveția de luni și sunt șanse mici să se refacă până la ultimul meci din grupă, cel contra Camerunului. Astfel, brazilianul va juca abia în optimi, dacă Brazilia va ajunge acolo, un scenariu foarte probabil totuși.
La aproximativ 48 de ore de la meciul cu Serbia, Neymar a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu glezna sa dreaptă, putându-se observa cât de mult este umflată. Brazilianul a adăugat un singur cuvânt la descrierea postării: "Boraaa!" (Să mergem!).

Neymar, mesaj emoționant după accidentarea de la Mondial

În urma accidentării, fotbalistul celor de la PSG a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre cât de mult își dorește să ajungă cât mai departe cu echipa Braziliei și despre dificultățile întâmpinate de-a lungul carierei.
"Mândria și dragostea pe care le simt purtând tricoul naționalei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi BRAZILIA.
Nimic din viața mea nu a fost dat cadou sau ușor, a trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele fără a-i dori răul cuiva, ci ajutându-i pe cei care au nevoie.
Astăzi sunt într-unul dintre cele mai dificile momente ale carierei mele... și din nou într-o Cupă Mondială. Am o accidentare, da, e enervant, o să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, coechipierii mei și pe mine.
Am așteptat atât pentru ca inamicul să mă doboare așa? NU! Eu sunt FIUL DUMNEZEULUI IMPOSIBILULUI și CREDINȚA mea este nesfârșită", a scris Neymar pe contul său de Instagram.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo