Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tite a dat un prim verdict în cazul accidentării lui Neymar! Ce a spus selecționerul Braziliei

Nicu Savin

Actualizat 25/11/2022 la 08:41 GMT+2

Brazilia a început cu o victorie convingătoare Cupa Mondială din Qatar, 2-0 cu Serbia, dar imaginile cu Neymar în lacrimi pe bancă au creat o mare îngrijorare în rândul fanilor. Tite i-a liniștit însă pe suporteri, asigurând că starul de la PSG va putea juca în continuare la această Cupă Mondială.

Tite and Neymar (Brazil)

Credit imagine: AFP

Brazilia a avut un start dificil la Cupa Mondială, întâlnind Serbia, dar Selecao a trecut cu bine de acest test, câștigând cu 2-0. După o primă repriză ștearsă, valoarea individuală din atacul sud-americanilor și-a spus cuvântul. Eroul a fost Richarlison, care a marcat o dublă, al doilea gol fiind o capodoperă.
Celelalte staruri din atacul Braziliei au fost de asemenea la înălțime, iar fanii nu pot decât să fie optimiști că a sosit momentul ca trofeul Cupei Mondiale să ajungă din nou în țara lor. Singurul aspect negativ după duelul cu Serbia a fost legat de starea fizică a lui Neymar.
Starul de la PSG a fost cel mai faultat jucător de pe teren (de 9 ori), iar una dintre intrările dure ale adversarilor i-au provocat o leziune la gleznă. Acesta a mai stat aproximativ 10 minute pe teren, dar apoi a fost înlocuit cu Antony (min.79). Imediat după ce s-a așezat pe bancă, Neymar a fost surprins în lacrimi, iar imaginile cu glezna umflată s-au viralizat repede în meciul on-line.

Tite i-a liniștit pe fanii Braziliei: "Neymar va juca în continuare la Cupa Mondială"

Se pare totuși că nu e vorba despre o accidentare serioasă. Tite a dat asigurări în acest sens, fiind convins că Neymar va putea juca în continuare la Cupa Mondială.
"Nu vă faceți griji, Neymar va juca în continuare la Cupa Mondială! Va continua să joace, puteți fi siguri de asta!", a spus selecționerul Braziliei la conferința de presă.
Conform Marca, Neymar va fi supus azi unor investigații amănunțite, iar în 24-48 de ore se va ști exact când va putea să revină pe teren. Victoria Braziliei de aseară este un motiv în plus de liniște, deoarece Neymar va putea fi menajat în caz că nu va fi 100% apt pentru următoarele meciuri din grupă. E greu de crezut că sud-americanii vor avea probleme în a trece de grupe, astfel că miza va fi ca Neymar să fie refăcut complet pentru meciurile din fazele eliminatorii. Până atunci, Raphinha, Vinicius, Richarlison sau atacanții intrați pe parcurs contra Serbiei vor putea cu siguranță să facă uitată eventuala absență a starului numărul unu al echipei.
Brazilia va juca următorul meci luni, 28 noiembrie, contra Elveției, urmând să termine faza grupelor pe 2 decembrie, împotriva Camerunului.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo