Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Sadio Mane ratează Campionatul Mondial din Qatar! Anunțul senegalezilor

Irina Aldea

Actualizat 17/11/2022 la 21:49 GMT+2

Sadio Mane, al doilea cel mai bun jucător din lume în clasamentul pentru Balonul de Aur, nu va fi prezent la Campionatul Mondial din Qatar, din cauza accidentării suferite în meciul dintre Bayern Munchen și Werder Bremen, 6-1.

Mane wird nicht für den Senegal auflaufen können

Credit imagine: SID

După un sezon fabulos, în care a câştigat Cupa Africii şi s-a clasat pe doi în clasamentul pentru Balonul de Aur, fiind învins doar de Benzema, Mane are parte de un final de an groaznic. Fostul atacant de bandă al lui Liverpool nu va juca la Cupa Mondială (20 noiembrie - 18 decembrie), au anunat senegalezii joi.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
În speranța că se va recupera până la Campionatul Mondial din Qatar, senegalezii îl anunțaseră inițial în lot pe Mane, dar ultimele teste efectuate de starul lui Bayern au demonstrat că fotbalistul nu va putea fi folosit la Cupa Mondială din Qatar.
CITEȘTE ȘI:

Sadio Mane ratează Campionatul Mondial din Qatar. Anunțul oficial al senegalezilor

"Sadio Mane ratează Cupa Mondială! Însănătoșire grabnică", se arată pe contul de Twitter al Federației din Senegal. Astfel, Mane ratează a doua Cupă Mondială din carieră, după ce nu a fost prezent nici la ediția din 2018. Senegal face parte din Grupa A a Campionatului Mondial şi era mare favorită la ocuparea locului secund, într-o grupă în care Olanda e văzută de specialişti cu prima şansă.
Qatar şi Ecuador, celelalte formaţii din grupă, nu erau foarte bine cotate de specialişti, dar odată cu accidentarea lui Mane lupta pentru locul doi poate fi mult mai echilibrată. Mane este golgheterul all-time al Senegalului, cu 34 de reuşite, el fiind omul cheie al naţionalei în ianuarie-februarie, când a fost cucerită Cupa Africii. Leii din Teranga sunt pentru a 3-a oară la Mondial, după 2002 (când au ajuns până în sferturi) şi 2018.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din AppStore sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo