Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Piers Morgan, prietenul lui Ronaldo, o nouă postare ridicolă, anti-Messi

Cristian Mihală

Actualizat 21/12/2022 la 09:48 GMT+2

Piers Morgan, jurnalistul căruia Ronaldo i-a acordat interviul care a dus la întreruperea contractului cu Manchester United, continuă să facă valuri în social media cu mesajele anti-Messi.

Journalist Piers Morgan

Credit imagine: Eurosport

Cunoscutul om de televiziune din Regatul Unit are o relație specială cu Ronaldo, astfel că victoria lui Messi de la Cupa Mondială - care a pus capăt pentru mulți la disputa privind cel mai bun jucător din istorie - nu a fost digerată prea bine de Morgan.
4 milioane de oameni i-au așteptat pe Messi&Co la Buenos Aires, pentru a se bucura de succesul după 36 de ani la Cupa Mondială, dar cumva jurnalistul englez a reușit să găsească și un aspect negativ, care să îi ia din meritele decarului argentinian.
"Așadar, populația e de 15 milioane (n.r. a orașului Buenos Aires). Ceilalți 11 milioane de oameni au stat în casă pentru că, asemeni mie, cred că Maradona e în continuare cel mai bun argentinian din istorie", a fost postarea lui Piers Morgan care i-a adus un val de hate din partea fanilor lui Leo.
După finala Mondialului, Morgan ieșise în față cu alt Tweet care a creat vâlvă. "Da, sunt de acord că problema celui mai bun din istorie e tranșată pentru totdeauna. Cristiano e GOAT-ul", a scris Piers Morgan după finală.

Piers Morgan a încercat să demonstreze "golul fantomă" al lui Ronaldo

La finalul meciului cu Uruguay, din grupe, 2-0 pentru Portugalia, CR7 a susținut că a atins mingea care a intrat în poarta sud-americanilor, la centrarea lui Bruno Fernandes.
FIFA l-a creditat pe mijlocașul lui United cu golul, iar Adidas a publicat date concrete, grație cipului din minge, astfel încât orice suspiciune a fost înlăturată: Ronaldo nu a atins mingea.
Cu toate acestea, înainte de publicarea dovezilor irefutabile, jurnalistul Piers Morgan a încercat să demonstreze că mingea centrată de Bruno Fernandes a fost atinsă de Ronaldo înainte de a ajunge în poartă.
"Ronaldo a atins mingea. El ar fi trebuit să fie desemnat marcatorul golului", a fost mesajul acestuia pe contul personal de Twitter, însoțit de o imagine cu faza.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo