Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique nu l-a felicitat pe Messi pentru victoria de la Cupa Mondială! Cum și-a explicat lipsa de reacție

Bianca Dumitru

Publicat 14/02/2023 la 20:00 GMT+2

Gerard Pique și-a anunțat la începutul lunii noiembrie retragerea din fotbal, dar spaniolul a continuat să se mențină în atenția presei. Fostul fotbalist a fost intervievat acum de un tiktoker englez, căruia i-a dezvăluit că nu l-a felicitat pe fostul său coechipier, Lionel Messi, pentru victoria de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.

Gérard Piqué und Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Gerard Pique s-a retras din fotbal la începutul lunii noiembrie 2022, când a transmis un mesaj emoționant în care a vorbit despre tot ce i-a oferit fotbalul și despre visurile pe care le avea când era copil și pe care și le-a îndeplinit de-a lungul celor peste 20 de ani petrecuți la Barcelona.
În ciuda retragerii, fostul fotbalist a rămas în atenția presei. Pe lângă faptul că a organizat o competiție, Kings League, care a devenit cel mai urmărit campionat de fotbal în Spania, Pique a făcut și declarații interesante.
Recent, într-o discuție cu tiktoker-ul englez John Nellis, spaniolul și-a ales fotbaliștii preferați după fiecare poziție (portar, fundaș, mijlocaș și atacant), numindu-i pe Iker Casillas, Carles Puyol, Cesc Fabregas și Lionel Messi.
Fostul fundaș de pe Camp Nou l-a prezentat pe Puyol drept idolul său, în timp ce despre Messi a spus că este cel mai bun fotbalist din lume și din istorie.
"Messi este cel mai bun din lume în acest moment și cred că este cel mai mare din istorie, mai ales că a reușit să câștige Cupa Mondială cu Argentina. Era visul lui", a spus Pique.
Citește și:

Pique nu l-a felicitat pe Messi pentru victoria de la Cupa Mondială

Întrebat dacă și-a felicitat fostul coechipier pentru succesul din Qatar, Pique a recunoscut că nu a făcut-o, explicându-și lipsa de reacție prin faptul că a avut nevoie să se distanțeze un pic de fotbal, după retragere.
"Nu, sincer nu (n.r. nu l-a felicitat). Ultimele mele luni au fost foarte grele și trebuia să mă deconectez. Nu am urmărit niciun sport și nici măcar nu am văzut niciun meci de la Cupa Mondială, doar finala și nu toată partida", a declarat fostul jucător al Barcelonei.
Pentru a-și face "păcatul" iertat, Gerard Pique a spus că, din punctul lui de vedere, Messi câștigă duelul cu Cristiano Ronaldo pentru titlul de GOAT:
"Este adevărat că lupta dintre cei doi, în acest ultim deceniu, a fost impresionantă, pentru că amândoi s-au descurcat incredibil de bine. Dar eu l-aș alege cu siguranță pe Messi.
A arătat că și la 35 de ani poate concura la nivel înalt. Este cel mai bun jucător din lume și a demonstrat-o la Cupa Mondială", a adăugat Pique, citat de Mundo Deportivo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo