Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pogba, învinuit de Allegri pentru ratarea Mondialului! Unde crede italianul că a greșit mijlocașul

Nicu Savin

Actualizat 02/11/2022 la 17:47 GMT+2

Paul Pogba va rata prezența la Campionatul Mondial din Qatar din cauza unei accidentări. Max Allegri consideră că francezul poartă toată vina pentru această situație, deoarece a refuzat să se opereze după leziunea la menisc suferită înaintea sezonului.

Max Allegri și Paul Pogba

Credit imagine: Eurosport

Paul Pogba va fi unul dintre marii absenți de la Campionatul Mondial din Qatar. Mijlocașul a trăit un adevărat coșmar în ultimele luni și va rata șansa de a lupta alături de naționala Franței pentru al doilea titlu mondial consecutiv,
Pogba a semnat cu Juventus în vară, din postura de jucător liber de contract, și spera să-și relanseze cariera după câțiva ani dezamăgitori la Manchester United. Din nefericire, mijlocașul s-a accidentat la genunchi în pre-sezon și încă de atunci prezența sa în Qatar era sub semnul întrebării.
Specialiștii l-au sfătuit atunci pe Pogba să se opereze, dar era greu de anticipat dacă se va recupera până la turneul final, astfel că mijlocașul a preferat să riște, sperând că se va recupera fără o intervenție chirurgicală și va putea juca în Qatar. Decizia părea una inspirată, dar când francezul a reînceput antrenamentele la intensitate maximă la Juventus a suferit o nouă leziune, la coapsă, și nu mai are nicio șansă să participe la Mondial.

Allegri crede că Pogba a greșit refuzând să se opereze în vară

Vorbind despre situația lui Pogba, Max Allegri a declarat că vina este doar a lui pentru ratarea turneului final. Antrenorul lui Juventus consideră că ar fi fost mai bine dacă acesta s-ar fi operat în vară.
"Odată luată decizia de a nu se opera la începutul sezonului, era normal ca speranțele de a reveni repede la Juventus și la naționala Franței erau subțiri. Îi pare rău pentru Juventus și pentru Franța, e normal. Noi am avut de suferit că a fost indisponibil.", a spus Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Rafaela Pimenta, agentul lui Pogba, a dezvăluit că acesta își dorește să revină cât mai repede pe teren, dar va trebui să aibă răbdare: "Paul ar dori să revină cât mai curând posibil, dar trebuie să aibă răbdare, să muncească din greu în aceste momente dificile și să dea tot ce este mai bun din el pentru a se întoarce pe teren pentru echipa sa".
Pogba nu va fi singurul absent de marcă din naționala Franței la turneul final. N'golo Kante a aflat de câteva săptămâni că nu va putea juca în Qatar, iar Raphael Varane este incert în continuare. În cazul fundașului, există totuși ceva speranțe că va fi recuperat în timp util.
Franța face parte din Grupa D la Campionatul Mondial, alături de Danemarca, Australia și Arabia Saudită. Campioana en-titre va debuta contra Australiei, pe 22 noiembrie.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo