Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul "11" al accidentaților care lipsesc de la Campionatul Mondial! Până unde ar ajunge această echipă?

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 15/11/2022 la 19:07 GMT+2

Campionatul Mondial din Qatar debutează peste doar 5 zile, dar mulți jucători ce s-au accidentat în ultima vreme nu au mai prins loturile naționalelor pentru turneul final. Prima echipă alcătuită din asemenea fotbaliști arată de un nivel ridicat, Pogba, Kante sau Mane fiind printre vedete.

Pogba, Kante

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Campionatul Mondial din Qatar debutează pe 20 noiembrie, cu partida dintre țara gazdă și Ecuador. Începând de luni, iubitorii fotbalului vor putea urmări câte 3 sau 4 partide pe zi de la turneul final, însă nu toate echipele și-au aduce cei mai buni jucători, francezii fiind printre cei mai afectați de accidentări.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Kimpembe, Pogba și Kante, unii dintre cei mai importanți oameni ai naționalei din Hexagon sunt pe această listă și ratează Modnialul în mod sigur. Didier Deschamps are mari bătăi de cap la mijlocul terenului, acolo unde are mulți jucători de valoare, însă niciunul nu se poate compara în acest moment cu cei doi grei. Factorul psihologic poate conta și el, Pogba fiind unul dintre liderii naționalei, prin atitudinea sa.
Sadio Mane este un alt jucător exponențial, a fost anunțat ca și OUT de la Mondial, însă selecționerul Senegalului l-a inclus în lotul de jucători, sperând să fie recuperat. Fostul atacant de bandă de la Liverpool va rata în mod cert primul meci din grupe și ar putea să nu fie apt până în fazele eliminatorii, unde echipa sa nu este sigură că se va califica.
Citește și:

Primul "11" al jucătorilor accidentați care lipsesc de la Campionatul Mondial

Așa arată prima echipă formată din jucători accidentați, care vor lipsi de la Campionatul Mondial din Qatar, în viziunea englezilor de la The Mirror:
  • Portar – Wollacott (Ghana)
  • Fundași – Reece James (Anglia), Yuta Nakayama (Japonia), Presnel Kimpembe (Franța), Ben Chilwell (Anglia)
  • Mijlocași – Paul Pogba (Franța), N’Golo Kante (Franța), Giorginio Wijnaldum (Olanda)
  • Atacanți – Sadio Mane (Senegal), Diogo Jota (Portugalia), Timo Werner (Germania)
Diogo Jota s-a accidentat în partida cu Manchester City, iar acum fotbalistul celor de la Liverpool traversează o nouă perioadă grea din carieră, după ce a suferit o accidentare care l-a ținut în afara terenului aproape două luni în timpul verii, timp în care formația lui Jurgen Klopp a jucat 11 partide, 5 dintre acestea fiind amicale.
Timo Werner a ieșit accidentat în partida din ultima etapă a grupelor Champions League, dintre Leipzig și Șahtior. Internaţionalul german (55 selecţii, 24 goluri) este unul dintre jucătorii importanți ai "Nationalmannschaft", iar accidentarea sa a venit ca o veste proastă cu două săptămâni înainte de debutul Cupei Mondiale
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt stadioanele pe care se vor juca partidele de la turneul fina

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo