Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi

Ion Alexandru

Actualizat 12/12/2022 la 13:30 GMT+2

Mondialul din Qatar a ajuns în faza semifinalelor și Eurosport România vă propune o emisiune live în care să puteți dezbate chiar în timpul meciurilor ce se întâmplă în Qatar. Sofa Commentary este emisiunea care va debuta marți seară de la ora 21 pe pagina de Facebook Eurosport România, în timpul merciului Argentina - Croația.

Sofa Commentary, în timpul meciului Anglia - Franța pe pagina de Facebook Eurosport România

UPDATE | Emisiunea LIVE pe pagina de Facebook Eurosport România continuă și în faza semifinalelor la Campionatul Mondial. Argentina - Croația se joacă marți seară, de la ora 21.00, iar Franța - Maroc are loc miercuri seară, de la ora 21. Andrei Ciobanu și Ion Alexandru așteaptă comentariile voastre pe Facebook în timpul meciurilor.
Știre inițială
Mondialul din Qatar a produs multe surprize. Eurosport România vă aduce în case încă una. Începând de la meciul meciurilor din sferturile de finală, Franța - Anglia, Sofa Commentary își propune ca de pe canapea să disece cu umor și fără menajente tot ce mișcă în Qatar, la acest turneu final atât de controversat. Comendiantul Andrei Ciobanu este invitatul lui Ion Alexandru, redactorul șef al siteului Eurosport.ro.
Sofa Commentary va fi live pe pagina de Facebook
și vă invită să interacționați în timpul meciurilor. Prima ocazie va fi sâmbătă de la ora 21, când Mbappe, Kane, Giroud, Saka, Lloris sau Pickford vor fi adversari într-un meci cu o miză uriașă. Cine pierde dintre campioana lumii și vicecampioana Europei pleacă acasă!

Anglia - Franța, mai mult decât un meci de fotbal

Sofa Commentary va debuta la un meci cât o istorie! Inventatorii fotbalului împotriva campionilor mondiali. Cel mai tare campionat de fotbal din lume contra cel mai în formă fotbalist de la acest turneu final. Anglia și Franța au o rivalitate istorică dincolo de granțele imaginare ale stadioanelor de fotbal și savoarea unui meci de acest gen va fi comentată de către Andrei Ciobanu, Ion Alexandru și voi toți, fanii fotbalului.
Posibilitatea de a face asta în direct e pagina de Facebook Eurosport România, care e gzda acestui proiect special. Canapeua pe care vedeți meciul se transformă în locul din care puteți analiza și comenta live tot ce se întâmplă îm Qatar. Un comendiant și un comentator devin pe rând ghid în această călătorie minunată, prin sufrageria lor plină de umor și fotbal. Sâmbătă seara una dintre Anglia șli Franța va câștiga și se va califica în semifinalele Mondialului. Acum aveți posibilitatea să intrați într-o comunitate în care puteți să vă spuneți civilizat opinia alături de alți fani în timp ce marile staruri de pe teren luptă pentru onoare, glorie și bani.

Surpriză! Sterling poate juca împotriva Franței

Raheem Sterling se va întoarce în Qatar la timp pentru a putea juca în acest meci, după ce, înaintea optimilor s-a dus de urgență în Anglia. Vila sa de 6 milioane de lire sterline a fost jefuită, iar familia sa a fost amenințată cu arme de foc, astfel că prezența sa acasă era absolut necesară.
Federația engleză a confirmat că jucătorul va reveni în Qatar, printr-un comunicat emis în decusrul zilei de joi. "Atacantul lui Chelsea a plecat temporar pentru a fi alături de familia sa, iar acum este așteptat să se alăture naționalei Angliei în Al Wakrah. Acest lucru se va întâmpla în decursul zilei de vineri, înaintea sfertului de finală împotriva Franței", a fost mesajul federației.

Mbappe este concentrat la maximum

Kylian Mbappe a fost omul meciului în optimea de finală de la Campionatul Mondial din Qatar pe care Franța a disputat-o împotriva Poloniei. Starul de la PSG a evitat discuțiile cu presa de la începutul competiției, iar acum a explicat și de ce a făcut acest lucru. Atacantul a declarat că și-a concentrat toată atenția pe competiția care se desfășoară o dată la 4 ani și din acest motiv nu s-a prezentat în fața microfoanelor.
"Știu că s-a creat o dicuție despre faptul că nu vorbesc (n.r. cu presa). Nu am avut nimic împotriva jurnaliștilor sau a oamenilor. Trebuie să fiu foarte concentrat pe competiție. Nu vreau să îmi consum energia cu alte lucruri, de asta nu am apărut până acum. Am auzit că Federația a riscat o amendă din cauza asta, dar sunt de acord să o plătesc eu.
Suntem foarte bucuroși că ne-am calificat în sferturi, deși nu a fost un meci ușor. Ne-am confruntat cu un adversar dificil, dar am reușit să înscriem în momentele cheie. Cred că am avut suficient control chiar dacă uneori am fost în dificultate în prima repriză. Suntem foarte bucuroși să ne continuăm aventura. Suntem încă departe de obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a câștiga trofeul.
Este competiția mea preferată. Mi-am construit întregul sezon în așa fel încât să fiu în cea mai bună formă aici. M-am pregătit fizic și psihic, dar cum am spus, încă suntem departe de obiectiv. Sincer să fiu nu mă gândesc la Balonul de Aur. Cupa Mondială este visul meu, singurul meu vis, de aceea am venit aici. Acum, dacă îl voi câștiga, cu siguranță voi fi foarte fericit", a spus Mbappe la conferința de presă de după meciul cu Polonia, citat de L’Equipe.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Sofa Commentary

Credit imagine: Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo