Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Starurile care ratează Mondialul din Qatar din cauza accidentărilor ar putea forma un 11 de vis

Nicu Savin

Actualizat 04/11/2022 la 17:43 GMT+2

Campionatul Mondial din Qatar va începe peste mai puțin de 3 săptămâni, dar lista jucătorilor care vor rata turneul final din cauza accidentărilor este deja foarte lungă. Luați post pe post, fotbaliștii de clasă care au avut ghinionul de a se accidenta ar putea alcătui un prim 11 stelar.

Pogba, Kante

Credit imagine: Getty Images

Campionatul Mondial din Qatar va avea la start majoritatea jucătorilor de clasă, dar sunt destule staruri care vor privi la televizor marea competiție. Unii dintre ei pentru că naționalele lor nu s-au calificat, iar alții din cauza accidentărilor suferite în ultima perioadă.
Din acest punct de vedere, Franța este cea mai ghinionistă echipă. Campioana mondială en-titre nu se va putea baza pe Maignan, Pogba, Kante sau Varane, ultimii 3 componenți ai formației care a cucerit trofeul acum 4 ani, în Rusia. De notat că fundașul lui Manchester United are ceva șanse să se recupereze, dar presa din Hexagon susține că acestea sunt foarte mici.
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt tricourile în care vor juca cele 32 de echipe

Citește și:

Franța și Anglia, cele mai afectate de accidentări înaintea Mondialului din Qatar

Dintre națiunile europene, Anglia are și ea serioase probleme. Fundașii laterali Reece James, Kyle Walker și Ben Chilwell au șanse reduse de a face parte din lotul lui Southgate pentru Mondial. Uruguay, Portugalia, Argentina, Olanda, Germania sau Coreea de Sud vor avea și ele de suferit din cauza accindetărilor unor jucători importanți.
Făcând un exercițiu de imaginație, jurnaliștii de la B/R Football au alcătuit un prim 11 format numai din jucători care vor lipsi de la turneul final din cauza leziunilor sau cel puțin sunt incerți în acest moment. A ieșit o echipă stelară, care dacă ar exista cu adevărat ar putea oricând să se bată cu orice națională din lume.
Echipa formată din jucători care ratează sau sunt în pericol să rateze Mondialul din cauza accidentărilor (4-3-3):
  • Portar: Mike Maignan (incert) - Franța
  • Fundași: Reece James (incert) - Anglia, Raphael Varane (incert) - Franța, Ronald Araujo (incert) - Uruguay, Ben Chilwell (incert) - Anglia
  • Mijlocași: Paul Pogba (absență confirmată) - Franța, N'Golo Kante (absență confirmată) - Franța, Gaerginho Wijnaldum (absență confirmată) - Olanda
  • Atacanți: Diogo Jota (absență confirmată) - Portugalia, Timo Werner (absență confirmată) - Germania, Hueung Min Son (incert) - Coreea de Sud
Mai mult de jumătate dintre acești fotbaliști (6) evoluează în Premier League. Seria A dă 3 jucători în această echipă, iar La Liga și Bundesliga câte unul singur. Din păcate, mai sunt de jucat numeroase partide intercluburi până la întreruperea pentru Cupa Mondială, iar pe această listă ar mai putea apărea nume celebre.
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo