Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Țara Galilor are emoții înaintea Cupei Mondiale! Gareth Bale nu a jucat în ultimul meci de campionat

Alex Masgras

Publicat 22/10/2022 la 13:26 GMT+3

Gareth Bale nu a făcut parte din lotul celor de la Los Angeles FC pentru meciul cu Los Angeles Galaxy din play-off-ul MLS, din cauza unei accidentări la picior. Vestea vine într-un moment extrem de nepotrivit pentru Țara Galilor, în condițiile în care Cupa Mondială va începe în mai puțin de o lună.

Gareth Bale

Credit imagine: Getty Images

Cupa Mondială începe în mai puțin de o lună, iar Țara Galilor își pune mari speranțe în Gareth Bale și coechipierii săi la turneul final din Qatar. Cu doar câteva săptămâni înaintea startului Cupei Mondiale, galezii au mari emoții.
Gareth Bale a lipsit din cel mai important meci al sezonului pentru echipa sa, Los Angeles FC , în duelul din semifinalele Conferinței de Vest din MLS. Echipa sa a întâlnit Los Angles Galaxy, iar galezul nu a făcut parte din lot din cauza unei accidentări la picior. Fără Bale în teren, Los Angeles FC a câștigat cu 3-2.
Cu toate acestea, antrenorul Steve Cherundolo a declarat că accidentarea lui Bale nu este una serioasă și că acesta ar trebui să revină la antrenamente în câteva zile.
Citește și:

Țara Galilor va debuta pe 21 noiembrie la Cupa Mondială

Bale are un istoric neplăcut în ceea ce privește accidentările, având mai multe probleme medicale, mai ales din perioada în care evolua la Real Madrid. El a ajuns la Los Angeles FC în această vară, după despărțirea de Real Madrid.
Gareth Bale a jucat de 12 ori în acest sezon de MLS, marcând 2 goluri până acum. Din cele 12 partide, el a fost titularizat doar de două ori, în celelalte fiind introdus pe parcurs. De când a ajuns în California, el nu a fost niciodată integralist. Cel mai mult a jucat în luna septembrie contra celor de la Minnesota United, când a evoluat 62 de minute.
Tot în luna septembrie, el a fost integralist în partida din Nations League dintre Polonia și Țara Galilor, pierdută de galezi cu 1-0.
Țara Galilor face parte din Grupa B la Cupa Mondială din Qatar, grupă din care mai fac parte Anglia, SUA și Iran. Galezii vor debuta pe 21 noiembrie la turneul final, în meciul împotriva Statelor Unite.
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo