Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un număr record de fotbaliști din MLS vor participa la Mondialul din Qatar! Anunțul oficialilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/11/2022 la 20:43 GMT+2

Cluburile din MLS, campionatul de fotbal din Statele Unite ale Americii, va trimite în Qatar, la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din acest an, circa 40 de jucători.

Gareth Bale, MLS

Credit imagine: Getty Images

Circa 40 de jucători din Major League Soccer își vor reprezenta țările la apropiata Cupă Mondială de fotbal din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie), un număr record pentru liga nord-americană, conform comisarului MLS, Don Garber.
"Vom fi printre primele ligi din lume care vor avea jucători participanți la echipele lor naționale. Cred că aceste cifre vor continua să crească cu cât liga noastră continuă să semneze mai mulți jucători internaționali și acești jucători performează la un nivel în continuă creștere", a spus Garber, în timpul discursului său anual privind starea ligii înainte de finala Cupei MLS de sâmbătă la Los Angeles.
Garber a adăugat că liga este deosebit de mândră să vadă Canada, cu trei echipe reprezentate în MLS, revine la Cupa Mondială pentru a doua oară în istoria sa, după prima prezență din 1986.
MLS, care a stabilit noi recorduri în acest sezon privind audiența TV și media socială, a câștigat respectul lumii fotbalului după ce ani de zile a fost luată în derâdere ca o ultimă haltă pentru vedetele internaționale care intră în amurgul carierei lor.
Citește și:
"Nu ne-am gândit la noi ca la o ligă de pensionare. Și ne-a forțat să gândim foarte diferit despre ceea ce noi urmam să facem și să folosim toată acea energie pe dezvoltarea noastră de acasă", a declarat Garber, citat de Agerpres.
Despre zvonurile privind o posibilă venire a lui Lionel Messi în MLS, Garber a spus: "L-am primi astăzi în liga noastră, fără să ne gândim cum ar fi percepută Major League Soccer."
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt tricourile în care vor juca cele 32 de echipe

Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo