Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/12/2022 la 13:25 GMT+2

Campionatul Mondial 2022 | Argentina s-a calificat în sferturile turneului din Qatar după e a trecut de naționala Australiei cu 2-1. Messi a deschis scorul și a făcut un meci magnific, iar jucătorii australieni l-au așteptat la vestiare pentru a face poze împreună.

Messi va a segno in Argentina-Australia - Mondiali 2022

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Argentina s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial din Qatar după victoria cu 2-1 în fața Australiei. Lionel Messi a făcut un meci mare, punând în pericol poarta adversă de mai multe ori. Starul "pumelor" a fost susținut de familia sa din tribune, iar fanii au aclamat fiecare incursiune pe care jucătorul a făcut-o.
Messi a fost apreciat chiar și de către adversarii săi, care l-au așteptat la vestiare după meci pentru a se poza cu el. Un clip cu jucătorii australieni care, parcă timizi, îl așteaptă pe cel mai urmărit jucător de la acest Mondial să facă o fotografie alături de el s-a viralizat pe rețelele de socializare.
Craig Goodwin, cel care a intrat în minutul 58 pentru "canguri" a postat două poze alături de al treilea cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale. În prima fotografie, australianul apare alături de adversarul său pe teren, strângându-și mâna, iar a doua poză este făcută la vestiare. Colajul a fost însoțit de un emoji prin care Craig transmite că Messi este cel mai bun jucător din toate timpurile (G.O.A.T.).
Această Cupă Mondială pare să fie ultima pentru Messi, care a spus că cel mai probabil se va retrage până la următorul turneu final. Astfel, competiția din Qatar este cu atât mai importantă pentru argentinian, acest trofeu fiind singurul important care îi lipsește din palmares. Pentru jucător este cu atât mai important cu cât fanii argentinieni așteaptă o nouă Cupă Mondială încă de pe vremea marelui Maradona.
Citește și:

Argentina lui Messi va întâlni Olanda în sferturile Campionatului Mondial

Argentina a suferit pe finalul partidei cu Australia, chiar dacă a condus cu 2-0 și părea să anu aibă emoții pentru calificare. Enzo Fernandez și-a dat un autogol în minutul 77, iar naționala de la Antipozi putea da lovitura pe final, pentru a trimite meciul în prelungiri. La finalul partidei, Messi a spus că a fost conștient de pericolul de a fi egalați, însă nimic nu mai contează după obținerea victoriei. Victoria aduce naționalei ALbiceleste un duel cu Olanda în sferturile competiției, duel care se anunță extrem de echilibrat.
"Nu vom petrece pentru că a fost un meci dificil, a fost o zi grea. Suntem fericiţi pentru această victorie. Am spus că e greu să jucăm din 3 în 3 zile, este o nebunie, dar am vrut să fim aici, să simţim această energie pe care ne-a dau suporterii noştri. Trebuie să fim uniţi.
Cred că am controlat meciul. L-am fi închis de tot dacă mai marcam un gol. În afară de ultima ocazie pe care Emi și Lisandro Martinez au salvat-o, nu am suferit prea mult. A fost un meci fizic. Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru am mai trecut peste un etapă", a spus Lionel Messi, la finalul partidei.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo