Fundașul central al lui Juventus, Daniele Rugani, a aflat pe 12 martie, în urmă cu patru zile, că este infectat cu noul virus COVID-19. Campioana Italiei, Juventus Torino, a anunțat, miercuri, că fundașul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Daniele Rugani nu a avut simptome alarmante înainte de a fi testat pentru coronavirus.
El a transmis un mesaj din carantină, asigurând că totul este în regulă, iar că simptomele lipsesc în continuare. Într-un mesaj transmis pentru Juventus TV, Rugani a vorbit despre cum a petrecut ultimele zile.
Sunt bine, am fost destul de ok. Nu am avut simptome de când ați aflat despre mine. Am fost norocos, chair dacă am fost primul din echipă care s-a ales cu acest virus. Sper că toată lumea a realizat cât e de serios. Am fost puțin șocat când a aflat toată lumea pentru că erau o mulțime de știri despre asta. Le mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise. Vom trece și peste această situație. Practic, am terminat tot ce se poate de pe Netflix. Recomand <Contracronometru>, este un thriller care nu durează foarte mult și nu e atât de serios. De asemenea, aștept și eu recomandări de la voi. Mi-e dor de îmbrățișările cu cei dragi, sunt la hotelul lui Juventus, perioada de carantină este cam lungă, plictisitoare, dar așa e pentru toată lumea.
Fotbal
Fundașul lui Juventus, Daniele Rugani, testat pozitiv pentru coronavirus
12/03/2020 LA 05:12
Toate evenimentele sportive din Italia sunt suspendate până la data de 3 aprilie, a anunţat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat că este o situaţie fără precedent în istorie. Cotat la 25 de milioane de euro, Rugani (25 de ani) a înscris 7 goluri în 94 de meciuri pentru Juventus Torino. Italia este cea mai afectată țară din Europa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 5 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01