După trei meciuri la rând în care nu a primit gol în Premier League, se părea că în sfârșit defensiva lui United arată extrem de solid.
Doar că în debutul confruntării de pe Goodison Park, De Gea a comis o gafă uriașă. A întârziat nejustificat o degajare simplă, apoi, când s-a hotărât să pună balonul în joc, a degajat în Calvert Lewin, care a înscris probabil cel mai ușor gol al său.
Everton e o echipă foarte ofensivă, de la venirea lui Ancelotti pe banca tehnică echipa marcând în fiecare din cele 10 meciuri. Totuși, duminică formația din Liverpool a primit un cadou neașteptat, de la un portar care ne-a obișnuit cu gafele. La finalul anului trecut, contra lui Watford, De Gea a fost de asemenea eroul negativ al lui United, la una dintre reușitele echipei care aseară i-a produs lui Liverpool prima înfrângere a sezonului.
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM 14 ORE
De la începutul sezonului trecut, De Gea a comis nu mai puțin de 7 greșeli care să fi dus la goluri pentru adversari. Din acest punct de vedere, goalkeeperul iberic se află la egalitate cu Martin Dubravka (Newcastle) și Bernd Leno (Arsenal).
Gafa lui De Gea de azi ridică din nou problema celui care va sta între buturi la United sezonul viitor. Dean Henderson, portarul împrumutat de "diavoli" la Sheffield United, e văzut de tot mai mulți o variantă excelentă, în condițiile în care în acest sezon a fost unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Premier League.

Gafă De Gea

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
IERI LA 06:41